• お気に入り
  • 149もぐもぐ!
  • 10リスナップ
手料理
  • 2013/04/27
  • 1,423

腸粉☆It's just for you Mr.rikk!

みんなの投稿 (28)
小さい頃から大好きな腸粉♪
なん度か作って今までは大失敗でした…。前作は酷かった。。笑)
でもrikkさんが良いレシピを英語に翻訳して下さって 今回初めて上手く作る事ができました😭🎶嬉しい‼

海老も入れて巻けたよ〜✌✌
食べたら小さい頃に家族で食事した記憶が蘇ってなんかキュンとしますた😊
皆さんは小さい頃の味の記憶ありますか?
Dear master rikk
Look,look!! It's was the best occurrence so far!
And this time I could get roll up prawn.n choped leek too!
How is it?
I wanna say that 📣Big thanks! for your help!
Omg I just had shrimp rice roll for lunch :) Its so good. Good job ;)
すご〜い‼腸粉が家で作れるなんてー!ぷるんぷるんで美味しそう‼
もうプロのお仕事にしか見えない。
私も腸粉大好きです😍レシピ教えて欲しいです(日本語で^^;)
これまた美味しそうで〜😃🎶
家庭でできるのが摩訶!!
きっと、台所が違うんだ…きっとそぉ(笑)
To: harulele
Wow🎶we are matching!!
I'm feel soo delightful to hear that😊
Actually,I loooove Chinese dishes,so much! So I envy your home town😍
Thanks your resnap too💕💕
To: petitparis
マロンちゃんおはよです☀☀
腸粉好き?嬉しい😍
絶対美味しいですよね〜🎶
rikkさんのレシピ日本語にしてコメントで載せますね〜😊✌(明日になりますが)
少しコツがいるかもですが、作る工程も楽しいですよ〜🎶
To: tata3
シローちゃんありがとう!リスナップまで💕
今回、家庭で出来たのは本当rikkさんのおかげです〜😭🎶
もちろん、香港での本場の腸粉には及ばないかもだけど、わたし的に大満足な出来で嬉しかったよ〜☺☺
何より巻けた!海老を!笑)😁
Have been waiting for this the whole week,slightly worrying the recipe wouldn't work,but such a relief looking at this now,so I guess you use a cloth and the sheet came off alright,The sheet we have here is a little thinner,but that is restaurant standard,and this is very good already to be made at
home,I am sure your next one will be perfect!Actually I have to thank you for this,if it were you,I probably wouldn't bother learning this myself!I will show this to my friends and tell them a Japanese lady made this at home,and I bet no one will believe!(of course I'll show off by telling them that
I helped,haha).
Really beautifully made,such a natural talent you are,you've surpassed the common standard and in fact I should call you "Goddess of Kitchen" from now!
ゆ、ゆかりん!!全部スゴイ、スゴ過ぎる💖
コレは読み方さえわからないっ😂でも美味しいのはわかるよーっ😍
どれも全部キレイ✨
半透明(笑)の皮ってー💨💨
もう興奮して支離滅裂😁
ゆかりん💗
これは何かね??
よくわかんないけど、もっちりしてて美味しそうだね(๑˃̶◡ु˂̶๑)ァ,、'`
レシピぷり〜ず(⚭ॣළ⚭)✧
腸粉ってなーに?
なんて読むの?
もちっとした皮のことだね??
To: rikk
Thank you sooooooooo much to my great friend! Resnap too!
To tell the truth,The thickness of a rice paper was with little regret. reason for my lacking in skill.haha😅
Hopefully,I shall get more thinly on next👍taste was super good😋
So I was really moved that could get reproduce the taste of
To: rikk
So I was really moved that could get reproduce the taste of my memory.
This meaning is big for me.you bought my childhood scenery.That's all because of your text!your recipe was really good!
Oh! you should tell to your friend in a big voice,in this way "she is my pupil!" Please!😁haha♪
And
To: rikk
And thanks for given call "goddess of kitchen"! It's my really honor😊🙏
To: komamie
かよさんありがとうだよ😭💕
リスナップもめちゃ嬉しいよ〜✨
これはね、香港の飲茶とかで出されたりする"ちょうふん"って料理だよ😊 小さい頃にめちゃ美味しい飲茶屋さんが近所にあって食べてから大好きなんだぁ😍 米粉、浮き粉、コーンスターチで皮は作られてて、つるんとモッチリで美味しいよ♪
中には海老と葱が入ってるんだよ〜😋😋
To: lalu1701
わ〜い💕💕
さっちゃんありがとう🌟🌟
これは"ちょうふん"という飲茶の点心の一種でござるよ☺☺
レシピ味にアップしとくね〜🎶
ほんのちょっとコツがいるけど、とても美味しいからさっちゃんにも食べて欲しいな😊💕💕
To: lalu1701
リスナップも〜🎶げちゃんこ嬉しい‼ありがとう😊🙏
To: MakiHiro
まきこさん〜✨✨✨
これは"ちょうふん"っていう点心です😊😊香港の飲茶で有名で美味しいですよ〜😋😋まずはお店で一度食べて欲しいなぁ💕みんな気に入ると思う味ですよ〜✌✌
Just shown this to my friends, everybody says,"impossible,no way!"so that's how good you are!Glad I could help,and I could totally sense how you feel having these wonderful memory!
すごいねすごいね!!!
美しいよぉ〜😍😍✨🐾
腸粉食べたことないけど、絶対好きだわ((((●・ω・)ノ♡
真っ黒なソースは何ぞや?
しょうゆ?
To: rikk
Wow! Really? That means a lot!
I wanna say to Thanks for your friend😭🎶🎶
Please send my regards to your friends! 🙏🙏🙏
Have a nice holiday rikk✨✨
Thanks!I have now shown it to so many people,haha,you should see their reaction,everybody stunned!I will thank them for you!
To: bronzebee
beeちゃまお久しぶりの返信になっちゃってほんとに申し訳ないでございます💦🙇
腸粉は香港の飲茶で出される米粉のクレープみたいなのだよ😊🎶
黒いソースみたいのはね、中国のたまり醤油とかザラメで作ったタレだよ〜🌟🌟 腸粉は一度beeちゃんにも食べて欲しいなぁ〜💕💕
で、
すっかりご無沙汰だよね〜〜
私も連休辺りから自分の投稿とコメントくれた人だけで力尽きてたのだよー😁💦
またゆかりんの投稿見れて嬉しいわ🎶
で、これを作れちゃうなんて、凄いよゆかりん!!!
Mr.rikkの申し子だよ😆👏👏笑
私も数回しか食べたことないけど、好き〜♡♡
今夜つるりんぴたっとこれに包まれて眠れたら、最高!!
なんかコメントあちこち飛び交ってしまった👉👈🎵🎵
マレーシアのイポでよく食べた、猪腸粉。現地ではチリと一緒に食べるのが主流。食べたくなってきた Chu Cheong fun. おいしそうにできてる!
もぐもぐ! (149)
リスナップ (10)