Thank you for liking my dish I liked a dish from the past and if it was continued because a dish was stress alleviation for me,it could be mastered naturally😁
Hello boq, you have always loved cooking since you were a kid. I know you have mastered. You’re talented. Who doubts? I love your sense of cooking and I look forward to your post. Thank you for following!
きゅうりの浅漬けも種を取る一手間がぽくくんやるね〜!!
レンコンの食感大好きなんですよねー😋
黒酢のコクがビールと合うんです🍺😁
きゅうりは種とると食感良くなるし、水分があんまり出ないから漬かりがよくなるからめんどいけどやってるー🤩
この二品は良いなぁ、作り置きしてたら箸休めにもなるし、こういう料理、好きです。
とんちんの言う通り、そのひと手間が大切だよね、お見事です!(#^.^#)
魚料理のスペシャリストのイチロッタさんに褒められて嬉しいっす😆
そうなんです!どっちもあまあま大量に作って、毎日副菜&酒のつまみに重宝するやつです😋
I liked a dish from the past and if it was continued because a dish was stress alleviation for me,it could be mastered naturally😁
そしてきゅうりカルパッチョやってくれるんだねー👍😋😋
楽しみにしてるよ〜〜🤩🤩
Thank you for following!
Cooking and drinking will be
also enjoyed from now on🍻😋