Good morning,Makiko! I thought you are not very fond of innards but you surprised me,砂肝 is really delicious,I know Japanese love it,and they probably has thousands ways making it,probably more ideas than we have! I haven't tried it with rosemary yet but I am sure it's tasty,Makiko make good use of your garden herbs!
ローズマリーも砂肝もかなり好きなので、今度作ってみたいです
(^-^)/ ♪
一気にワインに合う雰囲気になってるね〜オシャレ✨
ワイン飲むためのおつみです😁
塩コショウがちょっと弱かったのです。強めに味付けするほうが美味しそうです。
I thought you are not very fond of innards but you surprised me,砂肝 is really delicious,I know Japanese love it,and they probably has thousands ways making it,probably more ideas than we have!
I haven't tried it with rosemary yet but I am sure it's tasty,Makiko make good use of your garden herbs!
砂肝のコリコリした食感、美味しいよね! 焼鳥屋さんでは串刺しの砂肝を塩コショウで食べるけど、家ならフライパンで炒めるほうが気楽。それに、鶏肉なんだからハーブもあうはず!シンプルで美味しいおつまみだよ。
塩コショウもローズマリーも、強めに効かせるほうが美味しいと思います。
ズリ好きにはたまんないですね~😁
そっかー、ローズマリーとも合うんですねφ(..)メモ
試してみたい1品です❤
砂肝のアヒージョとかコンフィがあるから、洋風もイケる。と思いまーす!