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手料理
  • 2016/04/17
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ちびめがさんの料理 ペーパーチキン

参考にしたレシピ
みんなの投稿 (10)
作ったよ〜✋

冷凍ピラフの買い置きはしていないので、黒豆や黒米を混ぜたごはんの残り物(冷凍保存してあった)で。
タレが美味い😋 ので、もしかしたら白米でも充分美味しいかも。

これはまた作るよ〜✨
定番化する予感です。
わぁ~♪ありがとうございます❀.(*´▽`*)❀.

タレを多めにしたら、白米やもち米も有りですよね??

お野菜の添え物してお皿に盛っていて、やはり麻紀子さんのお料理はオシャレでステキだ~(*´ェ`*)

盛り付けパクらせてください~ヽ(゚Д゚)ノ
麻紀子 から ちびめが
オハヨー!
ペーパーに巻くごはんの量が多すぎたのか、15分ではチキンが半生だった。で、追加で15分オーブンで焼きました✋
タレの味がしっかり濃いから、ごはんは白米でも良さそうだね!それならいつでも作れるし。
添えたのはブロッコリーとズッキーニのオイル蒸しだよ。
また作りまーす♡
ちびめが から 麻紀子
あっ、確かに私のはご飯がもっと少なかったです…ご飯の量に応じてのオーブンの時間まで考えてなかったです…(T_T)浅はかで申し訳ない

付け合わせはオイル蒸しと…φ(..)メモメモ
お〜♡ おこわ好きは間違いなく好きそう! ⭐︎つけちゃおー!
麻紀子 から レイ
これねえ、レイちゃんのブロッコリーとビーフのライスみたいな雰囲気だと思うよ。
海外のファストフードっぽい感じで楽しい4月美味しいよ〜✨
I heard of this too,but I haven't tried it in Singapore.
Actually for me it's retro food,HK restaurant used to serve 紙包雞 when I was a kid,boneless chicken was wrapped inside individual paper bags and deep fried,I loved it so much,too bad nowhere serves this now and I couldn't find recipe...
Anyway yours look so delicious,adding rice is new for me!!
麻紀子 から rick chan
You know Singapore chicken. I've never eaten it. Is it only chicken, not with rice?
I think this is similar to チマキ. Wrapped chicken and rice is good for snack or takeout foods. I image a fastfood in Asian.
This is Mis. Chibimega's resipi. She says Singapore chicken is deep fried, it's too high calorie, so she grilles them in oven.
I marined chicken about 2 hours, and grilled 15〜30min. in 200°C oven.
麻紀子 から rick chan
marined sauce is
oyster, トンカツsauce, sugar, 紹興酒, sesami oil, ginger, soy sauce.
rick chan から 麻紀子
I am not familiar with Singapore version,but HK one has no rice.
But adding rice is good idea,like チマキ!
Thank you for writing recipe,sure I will try someday!
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