TOTAL AWESOMENESS! Sorry for finding this out so late,it's getting harder to keep up with my feed now,but I'll always come back to check my favorite followings!You have done a great job reproducing this,almost using the same ingredients,gobo is such a good aromatic root vegetable and perfect for mak
making this French soup.I love to switch around with ingredients too,I had negi in the fridge and I threw some in,and it works.So very nice touch with 蓮根 chip too! It's my honour a super cook like you trying my dish, and I am really thankful for all the nice things everybody say about me👆,I am havin
To: rikk Thank you so much! rikkさん, It is I that should say thanks! I suppose this soup is kind of "Potage ", and I found a recipe "ごぼうpotage" in website of Japanese TV program😊
To: rikk So that looks like so near just my image, but they did'nt use 長葱. So, I used my imagination! 😁 I hope this taste is close to yours, or I think really really amazing!! Thank you rikkさん!!! 😊
To: rikk 😊 And I made the burdock chips with a microwave too!😁 That's only slice these thin and spread it in a plate and into microwave. That's okay about 2 or 3 minutes on 500w. 😊
彼のコメントにあった通りの食材で作ってみました。
小葱忘れちゃったけど。あと蓮根チップスはおまけ(笑)
最高に美味しかった‼
チビさんたちも沢山食べました♡
Thank you! rikkさん!! 😍
まこーちゃんって、英語ペラペラなんしょ!!?
ビューティフル✨
器も可愛い💕
レストランのスープみたい~♡
食べてみた〜い💕
御本家のrikkさんのも見て感動したけど、マコーさんの再現力が天才的でまた感動したよ〜😊💕
Oh! Yes! (⊙◞౪◟⊙)<ウッソピョーン
ペラペラな方はどちらに…
ε(´・◞౪◟・`三´・◞౪◟・`)з
ワタシ、間違ってても気にせず喋るタイプ♡
だから読み書きは難しい💦辞書ひいてるお‼
すだぴーさんぁりが㌧(〃^ิ艸^ิ〃)
優しいけど意外に力強い味でしたー。しっかり野菜の甘み♡
ごぼうの香りが生きててホント美味しかった♡
リスナもぁりが㌧です\(//∇//)\♡
こども食堂さん♪
我流ですが…今回のは
ごぼう太①本→皮むき薄くスライス、酢水に5〜6分さらす
長葱の白いとこのみ①本→細い輪切り
玉ねぎ①個→みじん切り
にんにくも少し→みじん切り
焦げないように炒めてコンソメ400くらいで煮て、ミキサーでビューンして、牛乳200と生クリーム50くらい?で延ばして沸騰しないように温める→少し塩胡椒
以上です(〃^ิ艸^ิ〃)笑
長葱もっと少なくてもいいかも。
リスナもぁりが㌧です\(//∇//)\♡
ヨッチャン(〃^ิ艸^ิ〃)♡
美味しかったですYO!! \(//∇//)\
結構しっかりしたごぼうの味だったから、塩豚と芋のグリルにも負けずばっちり合ったYO〜(ლ ^ิ౪^ิ)ლ
おっと!リスナもぁりが㌧‼♡
ピロさんぁりが㌧(〃^ิ艸^ิ〃)♡
ご本家rikkさんのスープに感激して〜‼
失礼にならないように一生懸命頑張りましたぁ〜\(//∇//)\
リスナもぁりが㌧です〜(〃^ิ艸^ิ〃)♡
yukiさんぁりが㌧です〜(〃^ิ艸^ิ〃)♡
おいC ヘルC 身体にE です(笑)
rikkさんのスープがほーんと素敵なんでずっと作りたかったんです\(//∇//)\
I did it !! (笑)
なんとなくそれっぽくするの得意かな(爆笑)
rikkさんはホントにすごいよNE〜‼
あんなんなかなか作れない…憧れの料理ばかり( ´☣///_ゝ///☣`)
このスープはなんとなく(笑)味を想像しつつ、です😉
まりさんぁりが㌧です(ლ ^ิ౪^ิ)ლ
ごぼうの力強さがまろやかでかつしっかりで、すごい美味しかった♡
お皿、これ…100円ショップで…
(;;´Д`)嗚呼 言っちゃった(笑)
まきこさんぁりが㌧です〜♡♡
スライサーで薄く&フープロ長めにビューンで、滑らかさを追求してみた(・∀・) 💡
でもちゃんとごぼうなの(〃^ิ艸^ิ〃)
美味しかった〜♡肉料理にも合いそう♡
リスナもぁりが㌧です〜(〃^ิ艸^ิ〃)♡
ゆかりさんぁりが㌧です〜\(//∇//)\
少しでもrikkさんに近づけるように、なんとなくそれっぽくがんばってみた(爆笑)
マジで再現マニアになろうかすら
(・∀・)
リスナもぁりが㌧です〜(〃^ิ艸^ิ〃)♡
かよさんぁりが㌧です(ლ ^ิ౪^ิ)ლ
再現のキーワードは…
なんとなくそれっぽく(爆笑)
とは言え、とっても美味しかったですYO〜♡
Sorry for finding this out so late,it's getting harder to keep up with my feed now,but I'll always come back to check my favorite followings!You have done a great job reproducing this,almost using the same ingredients,gobo is such a good aromatic root vegetable and perfect for mak
It's my honour a super cook like you trying my dish, and I am really thankful for all the nice things everybody say about me👆,I am havin
私も以前レストランで食べたのが
美味しくて作って見ましたがイマイチでした。
今度は、まーあこさんのレシピで?
挑戦させてくださいね。✨✨😊
Thank you so much! rikkさん,
It is I that should say thanks!
I suppose this soup is kind of "Potage ", and I found a recipe "ごぼうpotage" in website of Japanese TV program😊
So that looks like so near just my image, but they did'nt use 長葱.
So, I used my imagination! 😁
I hope this taste is close to yours, or I think really really amazing!!
Thank you rikkさん!!! 😊
Thank you for resnapping too😊!!
Oh, and... I made this ごぼう&蓮根 chips in the microwave oven😁
That's so easy!!
ぁりが㌧です(〃^ิ艸^ิ〃)♡
焦げないように良く炒めて、柔らかく煮てミキサーを丁寧にビューンでばっちりだと思い鱒\(//∇//)\
牛乳を入れたら絶対煮たてないようにすれば滑らかクリーミーですYO♡
美味しいですよNE〜ごぼうスープ✨
😊
And I made the burdock chips with a microwave too!😁
That's only slice these thin and spread it in a plate and into microwave.
That's okay about 2 or 3 minutes on 500w. 😊
コレは美味しそう💕作ってみたいな(´・Д・)」
わーーーー♡ウレシス♡
まいおさん、リスナまでぁりが㌧です〜\(//∇//)\♡
rikkさんの、すごい素敵で‼ 思わず想像力で作ってみちゃった(笑)
でもよく見たらrikkさんはにんにくいれてなかった💦
その方が上品なお味かもな…💦とちょっと反省。
でもめちゃ旨です〜\(//∇//)\
ぁりが㌧です(〃^ิ艸^ิ〃)♡
✨( ◉◞౪◟◉) ✨
👆ま公(爆笑)