• お気に入り
  • 64もぐもぐ!
  • 1リスナップ
手料理
  • 2016/01/31
  • 764

rick chanさんの料理 Caramel and balsamic icecream/キャラメルとバルサミコアイスクリーム

参考にしたレシピ
みんなの投稿 (4)
ずーっと前から作りたくて⭐️つけてたレシピです😚💕

今日はバルサミコキャラメルアイスクリームと、酒粕アイスクリームの2種類を作りました😋💕

めーっちゃ大人味💖

寒い冬に暖かい部屋で食べるアイスクリームって格別です😋
Thank you for making this again,now I am sure you love it,so happy for me to be able to share something I like so much!
酒粕 icecream sure is interesting too!I find myself loving these unusual adult ice cream too,thanks for this idea!
Must be cold in Japan,but nothing stop us from having some delicious ice cream at our warm home!
ゆりねかふぇ から rick chan
見に来てくれてありがとうございます〜〜😆
ウチにはアイスクリームマシーンがないので、密閉容器に入れて冷凍庫に入れてから、途中何度もかき混ぜながら冷したので、口当たりも柔らかく、とっても美味しく出来ました😋
もっと酸味が強いかなと思いましたが…子供たちも喜んで食べていました!

酒粕アイスクリームは、上善如水という純米吟醸酒の酒粕で作りました!
白瀧酒造さんのレシピを参考にして、私なりにレシピを考えて載せているので、良かったら見てみてください〜😊
Thank you so much for recommending the 酒粕 ice cream,I saw the recipe,would love to try it someday!
I use a small ice cream machine that needs to pre-chill in the freezer before churning,quite convenient to use,good result and not expensive at all,please consider it too,must be fun making ice cream with the children!
もぐもぐ! (64)
リスナップ (1)