Awesome,really is the best way to try out this satay sauce! The most demanding chefs always make their satay sauce by scratch,but for the ones who don't want to make,this brand is good alternative.Of course you could add other things to make it better too!Like coconut cream,it adds another layer of flavour. Apart from dipping,this is so versatile,use it in hotpot soup base and make beef shabu shabu,it's very delicious! Or stir fry meat and vegetables dishes with it always works too! Fry noodle or udon are amazing too!
ピーナッツたっぷりで少しピリ辛、とっても美味しいです❤︎
サテ、おいしかったなぁ…もう一度食べたいなぁ…
サテーソース自分でも作れそうだけど、これはピリッと辛さとアジアンなさらない香りが本場ちっく。
材料見たら、蝦米、大地魚とか、わかんないものが入ってる…
串に刺す作業って無心になるよね…案外時間かかるし…
んで食べるのは一瞬だよねw
もちろんかぶりつき、両手使いですお( ̄^ ̄)ゞ
The most demanding chefs always make their satay sauce by scratch,but for the ones who don't want to make,this brand is good alternative.Of course you could add other things to make it better too!Like coconut cream,it adds another layer of flavour.
Apart from dipping,this is so versatile,use it in hotpot soup base and make beef shabu shabu,it's very delicious!
Or stir fry meat and vegetables dishes with it always works too!
Fry noodle or udon are amazing too!
うちも金串あるんやけど使ってないなぁ😢
ちなみに焼くのはグリル?
スープに麺に、まだまだ色んな楽しみ方があるんだね!試してみるよー!
魚焼き用のグリルで焼いてるよ!
オーブンだと焦げ具合が物足りなくて。
BBQみたいに庭で焼きたいな〜…
そういえばかよちゃんちには素敵なBBQスペースがあるじゃん!
暖かくなったら外で食べるのも楽しいよね。
魚焼きグリルよね〜やっぱり♪
庭でBBQやるときいつも金串に刺して焼きたいな〜と思いつつ…そのまま焼いちゃうのー💦
今年こそは‼️😄
でも仕上がりの見た目を想像して、やっぱ刺してあるほうがサテーっぽいよね〜と自分に言い聞かせて頑張った!!(笑)
味はもちろん、見た目や雰囲気も大事にしたい♡
料理は見た目も香りも味も大事!
あ、雰囲気もね😁