• お気に入り
  • 172もぐもぐ!
  • 24リスナップ
手料理
  • 2015/07/23
  • 3,989

やまださん☆

みんなの投稿 (14)
最近の趣味は やまださんのお料理を見ること😌💕
お料理のインスピレーションをくれる人が大好きなんです😍やまださんのお料理はそんなお料理で溢れていていつも楽しみにしています。
やまださんが作っていた 焼き胡麻豆腐✨ 実は以前にレストランで食べてから ずっと作りたかったのです😆 早速今晩作っていただきました😋鱧照りを乗せて。やまださんありがと〜💕



🌻ニシンと茄子の炊き合わせ
☀️梅干し入り茶碗蒸し (梅とジュンサイ)
🌻とうもろこしと鱚のてんぷら
まずです
きゃー!素敵な和食コース♡
スゲぇなぁ。ワチも精進しますっ‼︎
次です
きゃー!私もやまださん大好き♡(爆笑)
やまださんの波が来てる私たち、気が合い木彡‼︎♡♡♡
ゆかりんに続いてやまださんも薩摩揚げ作ってくれたんだお‼︎
今からいてくるお‼︎
リットル弁当出来たからそろそろ寝るけども‼︎(爆笑)
ゆかり から まる(丸大豆)
ちょっと〜〜ま公たん〜!!
Look☝️lookだよ☝️ まず最初に隠れひょうちゃんを見て わたしの崎陽軒に対する愛情に気づいてよ〜😤😁
少しま公さんに対するメッセージも盛り込んどいたんだよ😊💕
で、次です
やぱま公さんも ハート捕まれた?💘 やまださんのお料理渋いよね〜😍 わたしは個性のあるお料理作る人に恋しちゃうよ💕💕
見た見た🎶ま公さんの薩摩揚げ美味しそに作ってはったね〜✨✨
わたしもまた作るよ〜💪💕
私もやまださんの部室が好き❤︎
やまださんの食材のすんばらしさと活かす術に、外の世界の突撃!隣の晩ごはんを垣間見てるの!!

ゆかりんのも然りだんわーー❤︎
チャンネルはそのままで📺
うを!!(爆笑)
いたわいたわよヒョウちゃん!!😂😂😂
あ、送っちゃった(笑)
もうゆかりんたら(*´ェ`*)ポッ
まくおったら老眼なんだからもっと正面にデカデカ置いてよ〜っ!!(爆笑)😂
夜は特に霞んで見えないんだから〜っ!!(爆笑)😂😂😂
なんてね。
愛、たっぷりいただきました♡
ありがとう〜♡♡♡
Thank you for showing me these amazing washoku dishes,I felt like I am visiting a restaurant combining the strongest elements of 楽味、天ふら松、いふき and of course 丸山!Really perfect execution,I big love 焼き胡麻豆府,there isn't any description about it,but I guess it's quite complicated,unless you buy the tofu itself.Perfect to serve with hamo too,for me,I could only come up with steamed chicken,how pathetic😰.Your plating is exquisite too,I hear Kojima San applauding right now!If I were him,I'll ask you to make dishes to go with his work as promotional campaign,you too will get even more famous.About umeboshi and chawanmushi with ジユンサイ,very summery,I wonder if this is served cold or hot,again good used of the seasonal junsai here too,as for me,I could only come up with steamed chicken...again😰😰.
You know I love nishin and all kind of tempura too,but I can't drag you on any more,thank you so much for introducing Yamada San,I have followed her back.
!!

憧れのゆかりさんからそんなお言葉〜!
なんかもう、嬉しすぎて、興奮しすぎて、吐きそうです(T_T)!!!

焼き胡麻豆腐、私も外で食べて真似てみたのですが、ゆかりさんが作るとこうも芸術的になるのかとしみじみ( ̄^ ̄)ゞ
家庭料理の域超えてます!
お店出して下さいヽ(;▽;)ノ
ゆかり から シロー
シローちゃ〜ん😊💕💕
やっぱす?シローちゃんも山田さんのお料理に魅了されちゃったのね😌🎶🎶 わたしがシローちゃんのおむすびを初めて見た時の感動と期待感をやまださんの投稿で追体験したよ💕
2人で巨大しゃもじ作って 突撃隣の美食家探訪したいよね〜😁🎶🎶🎶
ゆかり から まる(丸大豆)
ま公たま😂😂
ウォーリーを探せ的なアミューズメントを盛り込んでみたんだよ💕
ま公さんに気づいてもらえてよかったわ〜😁💕 老眼て😂😂
まだまだ綺麗なお姉さまでいて下さいませませ〜✨✨
ゆかり から rick chan
You are welcome,it's my great pleasure if my washoku could trigger your interest! As you had food at refined restaurant here and there your comment will inspire me with confidence😊 No way😂 You must know more seasonal Cantonese dishes besides chicken!For example...steamed duck...😌👌💕..I love steamed chicken anyway! Oh my! Sounds dream! If I could be Kojima san's personal cater,I need to learn food styling from you! However,if you'll open your own hair salon,I'll make something foods for opening party,it'll be steamed chicken for sure😉💪💕 😁About Goma tofu,When I ate it at restaurant,it was adding burdock into Goma tofu,you know mine was readymade so I wanna make own next time! Yeah,it's cold 茶碗蒸し,During summer,I crave to eat cold dishes..Umeboshi brings refresh taste,gives appetite too! Love it😌💕さNishin n eggplant dishes(chilled)is typical summer おばんざい in Kyoto. my fave😋
I was talkative again,let's talk about Yamada San at other posts😁
ゆかり から やまだ
きゃ〜〜〜〜😻💕💕💕
ヒデキーーー!! ...じゃなかった..やまださん〜〜😆💕💕
完全にワンフーと化したわたしに引かないでね😁🙏💦
やまださんの以前の中華の投稿を見た時 衝撃を受けましたよ〜 以降 軽いストーキング行為を経て 今は一ファンとして生きてます💕
やまださんのお料理を見る限り、良いレストランでの食事も沢山楽しんで普段のお料理にも活かしているんだろうなぁって伝わります😊 また素敵なお料理わたし達にシェアして下さいね💕
やまださんのお料理に沢山⭐️付けて
いるのでまた作った際は食べ友させて下さい〜😊🎶
You see,I told you,you know more Chinese cooking than me,I couldn't think of steam duck....
Thank you for explaining everything,never get tired of washoku!
By the way,opening hair salon is never going to happen,I appreciate your kindness though...
ちぽちゃん〜😊🎶🎶
寝るまえにおやすみをいいたくて このコメントを書いています💕
実は何を隠そう わたしはひょいちゃんコレクターなのです🎶(3個しか持ってないけど...😑👍)
また新たなひょうちゃんゲットしたら登場させるので見つけてね😁
やまださんのお料理すごいよね〜😍😍渋くて高級割烹みたい✨✨
あのセンス✨彼女はいつでもお店を開けると思うなぁ😌🎶🎶
もぐもぐ! (172)
リスナップ (24)