Haha,when you asked me to make a cold pasta dish,something similar came to my mind,but since we don't have many good tomatoes like your,I am going to add something in it too,I'll let you know later,when weather is hotter.The gratin at the back sounds good too,it's the perfect balance of salty ham,bu
Haha, really? That's good!We totally get along about food matter😄🎶 Japan has gotten warmer lately, especially today was too hot like summer weather☀😵💦From now on i may make a lots of cold noodle.i've only few idea about cold pasta.so please let me know if you have any good recipe. Anyway,i big reco
recommend to use fresh mini tomato if you can't get fine regular tomato.(maybe you know that already😊) Thanks rick san,I'm grateful for your all resnaps too!
(は、早いですか?)
フルーツトマトを使うと味が濃いので、バジルとオリーブオイルとニンニクだけで十分美味しい😍
トマトが大好きなわたしのちょっとした贅沢です😊💕
てかこれはみんなに食べて欲しいから明日にレシピUPしますね♪ トマト好きな方は是非♪
あとはチコリを生ハムで巻いベシャメルを掛けてグラタンにしたものです♪ チコリの苦味がクリームと合って美味しかったです♪
フレッシュで爽やかな酸味が想像されてヨダレが…。
♪───O(≧∇≦)O────♪
ゆかりちゃんのトマトの季節!
また、キラキラトマト作らないとね〜♡
このトマトソースは私が一番好きなソースで、もしまきこさんがさっぱりしたパスタがお好きでしたらお勧めですよ〜😊味付けがシンプルなので味の濃いトマトを使うのがお勧めです♪
そ、れ、と‼
以前に油條のレシピをお知らせすると言っていたのに出来なくてごめんなさい💦わたし文章力がないので分かりやすくお伝えする能力がありませんでした。。が!写真付きで手順を紹介しているすっごく丁寧なサイトを見つけました!私が使った材料と全く同じなので、以下のリンクを一度参照してみて下さい😊🎶
http://oneday55.exblog.jp/11726321
リスナップもありがとうございます😊🙏💕
あ〜🎶🎶しのさんキラキラトマト覚えていて下さったんですね!
去年は作って下さってありがとうございます😊
今日は夏みたいな気候でしたね、このぶんならキラキラトマトももうすぐ出番かな⁇😊🎶
Japan has gotten warmer lately,
especially today was too hot like summer weather☀😵💦From now on i may make a lots of cold noodle.i've only few idea about cold pasta.so please let me know if you have any good recipe.
Anyway,i big reco
Thanks rick san,I'm grateful for your all resnaps too!