Good morning Makiko! I swear I left you a message last night, but it disappeared 😢.Anyway I meant to say what a lovely dish,doing tuna this way is the best,charred on the outside and rare inside,everything in the salad go well together,great idea serving with lemon rice,this is Mediterranean style donpuri,I love it!
レモンガーリックごはんに添えて食べる。
焼いたら表面が柔らかくなって、切ったらポロポロと汚くなってしまった…
味は美味しい。アジアンリゾートでも、ツナのソテーは定番だよね。もう少ししっかり焼いてあるかな。
I swear I left you a message last night, but it disappeared 😢.Anyway I meant to say what a lovely dish,doing tuna this way is the best,charred on the outside and rare inside,everything in the salad go well together,great idea serving with lemon rice,this is Mediterranean style donpuri,I love it!
日本では鮪はお寿司や刺身で食べることが多いけど、思い切ってレアに焼いたらとっても美味しかったよ♪
サラダ仕立て、ライスに添えて、リックが言う通り、洋風丼って雰囲気です😋
このレモンガーリックライス、とてもおすすめだよ。色んな料理に合うと思います。