Oh thank you,I want to see all these again,especially pea in jade jelly,this one really fascinate me,I never seen anything like this,and it looks like a dish from a top restaurant!So I guess the green sauce is peas,and the shredded thing in the jelly is the ginger?I think it a slick idea,and you are
always resourceful about jellies! And I guess sakura ebi are fresh,I only had a few times and I love it.And nothing beat gnocchi with gorgonzola sauce,lovely spring touch with broad beans.I love peas and beans so much,these are the things I wish spring doesn't go away! So Makiko San loves Mr. beans,
You are welcome😊 wow..It seems you can see through anything! if I couldn't any mentioned,You'll hit the right answer as always,even Japanese rare cuisine! I know You did perfect answer to my vaguely ex pics. This time,you totally right again! Nobody in foreign friends could be talk about Japanese cu
cuisine, so young people might not care my dishes.But you looking at my dishes till detail.You might never know how glad I am! I mean, I wanted to say simply...📣thank you Rick San😊🙏 Next time,I wonder if I should make more tricky cuisine...😏😋
豆ラーの貴女へ💕
まきこさんが忙しい間 わたしは豆ばっか食べてました♪ お気に入りだったもの達を厳選して捧げます♪
えんどう豆と桜海老の炊き込みごはん、翡翠ゼリー、そら豆と新ジャガのニョッキwithゴルゴンゾーラ♪
です♪
今週の月曜日にやっと片付いて、忙しかったのも落ち着きました。
豆料理どれも綺麗♡
干しエビと豆のごはん良いですね。
昨日グリーンピース大量に貰ったから、早速真似してみます!
お豆ご飯大好きですー
まめらーには危険♥♥過ぎます😁
豆で達者でな〜
これを見たら、お義父さんキット言うんだろな📢
私、麻紀子さんに剥いたえんどうの個数を訪ねましたとさ。
で、ゆかりんの豆粒も数えるか!!
ひー、ふー、みー、よ〜〜〜
いつも次が出てきません💧
翡翠寄せが綺麗✨
豆ご飯も美味しそ✨
ゆかりんのまきちゃんへ捧ぐ豆祭り
見事やわぁ😍🙌✨
マメラーだもんね、あの方は💕😊
ゆかりんの和食はやっぱりいいなぁ😊💕何を隠そうあたしはゆかりんの翡翠寄せの隠れファンなんだじぇ💜もう隠れないよ😆🙌
実は今日私もマメ祭りしたのん、あのお方に捧ぐ。。。🙊またUPしまふ🙉
……って、今まきこさんの1000投稿目を見てやられちゃいましたよ😁🎶
やはり豆ラバーのまきこさん💕
今の季節は新鮮な色んな種類の豆が手に入るので、まきこさんにとっては嬉しい季節ですね😊
豆ごはん私も大好きで必ず作ります♪
桜海老を入れると香りも良くなって美味しいですよ〜😊
リスナップもありがとうございます😊🙏💕
おりぃさんも豆ラーでしたか😁💕
まきこさんやおりぃさん、イケてる女子はやはり豆好きなんですね😊🎶🎶 わたしももっと豆食べよっ😁
な、なんと!みかさんも豆ラー😍🎶
以前さそり座の人はお料理上手という検証結果をSDで得たわたしですが、今回みかさんを含め 豆ラーの人はみんなお料理上手だという事にこのコメント欄で気づきました!わたしも豆ラーになる😤👍💕😁
今まだえんどう豆の季節なので、ダッシュでスーパーへ〜😊🎶
りかさんにも美味しい豆ごはん作って楽しんで欲しいなぁ😊💕
そして、あみさんも豆ラーなんですね💕以外な豆ラーの多さにびっくりしてますが、お料理上手なあみさんが豆ラーだと知って納得です😊
翡翠ゼリー夏場に食べやすくて良いですよ♪ 薄出汁に浸しておいた豆と少し針生姜を一緒に入れて出汁のゼリーで固めています😊濃い目の出汁で味をつけた豆のピュレを敷いてます🎶
お父さんの口癖ステキだね✨
マメに生きるってすんごい大事な事やもん!マメな気遣いを持つシローちゃんはお父さんの口癖のおかげかな?😊でね、マメにコツコツ生きる地味な人とひっそり結婚したいわたし😁🎶 わたしもっと豆食べるよ💕
そして地味なマメな人と出会うよ💕
とりあえず、まだえんどう豆あるから私も数えてみる😁👍🎶
リスナップもありがとう〜🙇💕
そうそう😊🎶まきこさんの豆好きは私の中で有名なトピックスでね、豆を料理する度にまきこさんを思い出してたよ〜😁
なので、そんな私の気持ちを一枚の写真に寄せ集めちゃった😋🎶
え〜💕ロミちゃんの豆祭り⁈ 豆ボンバイエ⁈ 早く見たい〜💕💕あの方って…あの方だよね!😁🎶🎶
And I guess sakura ebi are fresh,I only had a few times and I love it.And nothing beat gnocchi with gorgonzola sauce,lovely spring touch with broad beans.I love peas and beans so much,these are the things I wish spring doesn't go away! So Makiko San loves Mr. beans,
Next time,I wonder if I should make more tricky cuisine...😏😋
ゆかり様こんばんは!
縁と所縁を大事にする貴女は、やっぱり素敵な女神です✨✨✨