• お気に入り
  • 99もぐもぐ!
  • 8リスナップ
手料理
  • 2016/09/23
  • 1,834

Coffee Cake with Mocha Buttercream 🍰☕️ Swiss Meringue Buttercream method

レシピ
材料・調味料
Butter unsalted
56.5g
White sugar
70g
Brown sugar
30g
Salt
pinch
Egg
1
Cold coffee (Vietnam)
1/2cup
All purpose flour
105g
Cocoa powder unsweetened
10g
Baking powder
1tsp
作り方
1
Mix dry ingredients (flour, cocoa, salt, baking powder)
2
Cream the butter with sugar until creamy and white pale add an egg
3
Add flour & coffee (start and end with the flour - three addition)
4
Bake @180 Celsius for 15-20
Minutes (I used a loaf pan)
ポイント

For buttercream @martha Stewart website

みんなの投稿 (0)
まだ質問やメッセージはありません。
もぐもぐ! (99)
リスナップ (8)