Good job!Very authentic,that how they do it in Italy,not too much egg and cheese sauce,just enough too coat around the pasta.Did you use pecorino or parmigiana reggiano?
To: marikoszk if you haven't tried,pecorino is very good too,if you like cheeses made from sheep milk,you could use half and half.You worked so late last night!
To: rikk oh year! I like cheese very much. l'll try next time harf & harf pecorino&parmigiano.Rather than late yesterday,It was too early this morning!
感染しました~😂ホントはすでに昨日作りたかったのですが、ベーコンが…出来てなかったので
最近、カルボナーラの作り方変えたばかりでまだ慣れてないので、なんかモッタリしてます。私の。笑
今日も美味しそう‼👍
同じ物でも作る人でレシピが色々で、ホントに面白いですよね🎶私はコッテリが苦手なので生クリーム使わないカルボです😊
本当、人それぞれですよね〜👀
ちなみに私はコッテリ派なので、生クリーム+卵黄です( ´ ▽ ` )ノ
有難うございます!今日のは塩加減、茹で加減ともに👍でした!ホッ!
なる~私は全卵にパルミジャーノタップリ😘
完治しました( ̄^ ̄)ゞ更にPower upです!
なら、ベーコンの使い道、困ったでしよう〜
もらいまーす!(笑)
ん?それ私じゃないょー😄でも見てみます!私はFB放置プレイ…😱
いえいえもう無くなりました!ってゆうのはウソですが、小さな塊なので、すぐ完食しちゃいそうです♬
Thank you! 😊I used a lot of パルミジャーノ.
違ったか…
FBは名前は本名だよ
三輪武史でーすf(^_^)
ファミリーで楽しんじゃって下さい( ´ ▽ ` )ノ
oh year! I like cheese very much. l'll try next time harf & harf pecorino&parmigiano.Rather than late yesterday,It was too early this morning!