• お気に入り
  • 75もぐもぐ!
  • 3リスナップ
手料理
  • 2015/12/05
  • 789

柿と生ハム

みんなの投稿 (11)
柿富豪なので…
柿富豪に捧げるイメージできました❤︎
合ってねーーーし!!もあり得るけどw
やはり、果物のサラダさんには…だな❤︎
麻紀子 から シロー
なんだろう意味深〜(笑)

富豪だけど庶民です( ̄^ ̄)ゞ
果物に生ハム、好きだなぁ〜💕
麻紀子 から ᎽᎾᏦᎾ
ですよねですよね〜✨
フルーツとハムとか、フルーツとチーズの組み合わせ、前菜的な簡単なおつまみとして最高デス😋
わかります❗️
でも私の周りではわかってくれる人いないんだよね〜。
食の好みが合うと距離が縮むよね。
麻紀子 から ᎽᎾᏦᎾ
あ、私の友達はそもそも料理が好きな子が少ない(笑)
ᎽᎾᏦᎾ から 麻紀子
あら、意外です。
お料理上手には友達が集まって来ると思ってたから…
麻紀子さんのお料理美味しそなのがいっぱいですね😄
麻紀子 から ᎽᎾᏦᎾ
ありがとう〜
シンプルなのが好きです。
Good morning,Makiko!
No need to say I love this dish a lot,you know it,ham and fruit!The first time I see this combination is from Japanese,I thought it's great alternative from melon and fig,especially with best quality persimmon from Japan!Nice job you have done,simplicity and great sense!Love those picks too!
Btw,what's your favorite kind of persimmon?Yukari recommended a dark flesh one that I love,but I couldn't remember the name....
麻紀子 から rick chan
Hi Rick!
I got many persimmons from my ancle's garden, so I don't know what kind of persimmon. But popular one is '富有柿'(Fuyugaki) or '次郎柿'(Jirogaki) around here.
もぐもぐ! (75)
リスナップ (3)