明けましておめでとうございます🙇♀️❤️🐯🌅🎍🍶🌸 ・ We will open the new book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year'sDay✨✨ Happy new year my family and friends! from Kashima Family❤️ ・ 新しい本を開こう。 本のページは真っ白。 真っ白なページに自分の言葉を書こう。 Opportunity(チャンス、機会)と呼ばれるその本の最初の章は新しい年の始まり✨ ・ みんなが安心して笑顔で幸せで暮らせることを願って🙏2022年のスタートだーっ!💃🕺 ・
・
We will open the new book.
Its pages are blank.
We are going to put words on them ourselves.
The book is called Opportunity and
its first chapter is New Year'sDay✨✨
Happy new year my family and friends!
from Kashima Family❤️
・
新しい本を開こう。
本のページは真っ白。
真っ白なページに自分の言葉を書こう。
Opportunity(チャンス、機会)と呼ばれるその本の最初の章は新しい年の始まり✨
・
みんなが安心して笑顔で幸せで暮らせることを願って🙏2022年のスタートだーっ!💃🕺
・
黒豆
数の子(市販)
田作り
栗きんとん
海老の旨煮
ローストビーフ(旦那作)
炒り鳥
伊達巻
牡蠣のオイル漬け
クワイ
なます
ぶりの照りやき
柚子かん
かまぼこ
鯛の昆布じめ
たこ2種類(市販)
いくら(市販)
鯛のお雑煮
お餅(旦那と子供達作)
富士山おにぎり
#お正月 #newyear
#2022 #元旦
#おせち料理
#手作りおせち
#osechi #japanesefood
#japanesenewyearfood
#japanesenewyear
#お正月料理
#和食 #washoku
#カシマナキッチン
#kashimanakitchen
#anasrecipe #snapdish
#food #homecooking
#cooking #お家ご飯
#料理 #豊かな食卓
#料理好きな人と繋がりたい
#料理好き #料理記録
#家庭料理 #foodie
#和食器
#僕の名前はアスラン