Hi Makiko,beautiful curry plate!I know there is very authentic curry to be found in Europe too,especially UK,but they are not good very too spicy food,sweeter version like this with apple paste must be popular there!Did you make this from scratch,is there red wine in it too?I never try,but I know it could be done too...Croquette to eat along side with curry,I'd like that too!
玉ねぎや林檎がベース。かなり甘口に感じます。コロッケは市販の。
やっぱりスパイスは控えめ⁇
これは本当に甘口で、カレーの香りもほぼない(笑)
林檎のすりおろし、玉ねぎは飴色に炒める、ワインは入れてないよ。あとはカレーパウダーと小麦粉です。
欧風カレーって、ハッシュドビーフみたいにマイルドだね。
スパイシーなアジアのカレーとは対極だなっ、と思います。両方それぞれの美味しさがあるね。
カレーにコロッケやミンチカツをトッピングするのは我が家の定番😊