Hi Makiko,good evening! I absolutely love this salad!Persimmon and daikon or 蕪 seems like a Japanese classic now,many people love this combination,but you made it extra special with quinoa,this one is both healthy and delicious! I also have in mind a bake kabu dish,but still waiting for our HK supermarket to stock the smaller ones...
最近は蕪の切り方はレイちゃんの真似をして、茎を少し残した形がマイブームです。
ほら、レイちゃんがされおつだから✨
柿、もうこのあたりのスーパー若干見かけなくなり寂しいです😢
キヌアでけっこう食べ応えありますよね〜🎶
蕪はすっかりこの切り方が定着中😁
柿はもう干し柿のシーズンだよね…
I absolutely love this salad!Persimmon and daikon or 蕪 seems like a Japanese classic now,many people love this combination,but you made it extra special with quinoa,this one is both healthy and delicious!
I also have in mind a bake kabu dish,but still waiting for our HK supermarket to stock the smaller ones...
このサラダは、raychelさんが作っていたのを真似したんだよ。蕪や大根はいまがシーズンだから、どんどんレパートリーを広げて色んな食べ方を試したい!キヌアを合わせるのはとても新しいね。raychelさんの料理は素材の組み合わせやハーブ使いが新しくて、いつも参考にしています😊