• お気に入り
  • 8もぐもぐ!
  • リスナップ
手料理
  • 2014/07/26
  • 461

Almond pie

レシピ
材料・調味料
Pie crust:Bread flour
75g
Plain flour
140g
butter
110g
egg
1
baking soda
2g
milk
10ml
caster sugar
45g
fillingpowdered almond
75g
plain flour
25g
egg
2
butter
80g
caster sugar
75g
almond
a little
vanilla extract
1/4 t
作り方
1
cream together sugar and butter until nice and fluffy
2
加入蛋跟牛奶 再加入麵粉跟泡打粉
3
放進冰箱休息二十分鐘
4
然後鋪進塔模 用叉子戳洞
5
用一百八十度烤二十分鐘
6
餡料的做法跟step 1相同
7
組合 鋪上杏仁片
用一百八十度烤五十分鐘
ポイント

cr: beverly。 my piece of cake!

みんなの投稿 (0)
まだ質問やメッセージはありません。
もぐもぐ! (8)