It's actually looking very delicious,I think you have captured the essence of this Sicilian pasta,I love that you use anchovy and garlic breadcrumb,very authentic.I have a similar pasta that use sardines,but with a tomato sauce,also dried currant/raisin and pine nuts too,it's quite tasty,I might do
Oh!I'm sn glad to see your comment! thank you for taking time from your tight schedule to see my dish! We used to talk about caned oil sardine, so I wanted to tell you I've used it for pasta:) I'd been thinkig how to use it,but unfortunately,I didn't have any good idea:( It's not my original pasta
You are welcome anytime!I think you really use the oil sardines well here,this makes me want to eat this right now,that's how good it is!I know this is originally のっちゃん's dish, you have done her proud surely!
ダブルのっちゃん作ったよ投稿でーすヽ(●^▽^●)ノ
めっちゃ美味しいねー♪
ようこちゃんのアンチョビ入ったシシリア風もまた👍👍👍
いっぱいかけちゃったー!笑
食感もよくなるし、塩気がまたいいわー💕
お二人とも、ステキレシピありがとうありが㌧♪(・ω・)ノ
Wでありがとー٩̋(๑˃́ꇴ˂̀๑)
仕事がはやーい!!!
1日でも味染みた??
このシチリア風もハマるよね(*´艸`)
パスタ以外でもおいしーよ♪
遅くなってごめんなさい🙇
オイルサーディンのパスタ、旦那も娘も気に入っちゃって、おいしーおいしーの連発!笑
ありがとうねー♥
リスナもサンキュー✨✨✨
よろしくねー💕
アレンジ良いっすね〜(^ー゜)
ほんと、🍷が合う美味しいパスタだったー💕 ようこちゃん、ありがとーね♪
リスナもサンキュー✨✨✨
たくさんモグモグ&リスナ感謝です💕
オイルサーディンのパスタ、美味しいですねー♥
ほんとワイン飲みたくなるわ~(^_-)
フォローありがとう\(^o^)/
ともこちゃんはパンもとっても上手で、盛り付けも素敵❤❤❤
私も、フォローさせて貰いました😄👍
最近サボリぎみですが…よろしくね☆〜(ゝ。∂)
オイルサーディンのパスタはお初だったけど、めっちゃ気に入っちゃったー💕
リスナもありがとう♥
お肉、めっちゃおいしかったよ♪
リピしまーすヽ(●^▽^●)ノ
これからもよろしくね✨
すごいタイプ♬
パン粉の食感がまたいいね!
リスナありがとう(。◕‿-) ありがとう ✿
さっそく、のっちゃんのドライトマト大活躍〜ヽ(*^∇^*)ノ
こういうふうに、パスタをアレンジできないんだよね〜…٩꒰ɵ̥̥▿ɵ̥̥●꒱۶
美味しそう〜✨
さっそく、使ったけどめっちゃ美味しかったー♥
オイルサーディンのパスタは初めてだったけど、お気に入りになったー👍ようこちゃんのアンチョビガーリックのパン粉は色々使えそうで👍
リスナも嬉しいわー✨
いつもありがとう💕💕💕
thank you for taking time from your tight schedule to see my dish!
We used to talk about caned oil sardine, so I wanted to tell you I've used it for pasta:)
I'd been thinkig how to use it,but unfortunately,I didn't have any good idea:(
It's not my original pasta
気に入っちゃったー✨
リスナもありがとう(。◕‿-) ありがとう ✿