- 114
- 保存
Crispy rice (tah-dig) 「ته ديگ」「ターディッグ」topped with eggplant stew (Khoresht e Bademjun )「خورشت بادمجان」「コレシュテ.バデムジューン」and jewelled salad (Salad e Shirazi) 「سالاد شيرازى」「シラージ サラダ」
This eggplant stew is one of my dad's favourite dishes so every time I make it, it reminds me of my dad ❤︎
It's also has been proven to be a popular dish between my Japanese friends and family 👍🏼
This time I made it with extra tomato and cubed chicken breast pieces instead of the usual lamb to make it a bit more suitable for my current diet and it still was YUMMY ❤️👍🏼😋
2000万皿以上の料理とレシピが大集合。
みんなの料理写真で、
お料理がひらめく、楽しくなる
後から見たい料理写真やレシピは、
で気軽にチェック
でお気に入りリストに追加
ユーザーをフォローすると、
フィードに新しい料理とレシピの
アイディアがどんどん届く