Very nice,reminds me of what I had in Spain,also like how they serve this with some aioli.You are so good at European cuisine!By the way,I don't why you are not in my followers list anymore,it's really strange,so I have to follow you again!
To: rikk thanks,rikk! I'm so jelous of you that you ever have been to Spain! I used this 1.6mm spagattini cut to be short.It was a little bit difficult to check it out the best moment to be done. thanks for following again!! I know sometimes the system shows an error.
Just very lucky to have a chance to go,and also lucky that we can buy fideua in HK,seeing this make me want to do one soon!But I have to say,you have good hands and patience,I admire that!
フィデウアとはスペインのパエリアのパスタバージョン。
魚介の出汁とトマトベースで煮込んだパスタはパエリアともスパゲティとも違った食感で面白い。
卵黄とオリーブオイルなどを混ぜたアイオリソースを上からかけていただきます。
パエリアにパスタ版があったなんて(ʘ╻ʘ)💖💖
美味しそうですね😍✨
あんさん
スペイン料理専門店とかでしかあまり置いてないメニューですよね☆本来はショートパスタを使うんですが手に入らなかったので1.6mmのスパゲッティーニをポキポキ折って使ってます☆
お店のよりしっとりカリッと美味しそう😋。
食べたいな😭。
世界のお料理(((o(*゚▽゚*)o)))番組になりそう!!!
聞いたことない~
パスタ版の鉄板ドリア的な感じかな?
おいしそうだね。
のぶさん、どうもありがとう☆初めて作ったわりに上手くいったほうかな⁇なんて。パエリアより簡単かとおもったら中のパスタと表面のパスタの火加減が合わなくて苦戦しました(>_<)
おりぃさん
料理は奥が深いから飽きることないんだなぁ、と実感。そんなわたしの好奇心に付き合って食べてくれる旦那にたまにゃ感謝しなきゃな…って笑 いつもリスナもどうもありがとう♡
キャンプ、我が家も一昨年以来いってないので息子が離乳食を終えるころにまた再開予定です〜(*´∀`)
こちらこそ、宜しくお願いします☆
麻紀子さん
これパエリアよりもいろいろアレンジ出来そうなのでもうちょっと研究したくなりましたよ☆ ドリアよりは水気のない、やっぱりパエリアみたいな感じです笑
めぐさん、こちらこそリフォローありがとうございます☆
お菓子はまだあまり作らないんですがアイシングには興味があって…めぐさんの素敵なクッキーたちに触発されて始めてみたくなりました♡
thanks,rikk!
I'm so jelous of you that you ever have been to Spain!
I used this 1.6mm spagattini cut to be short.It was a little bit difficult to check it out the best moment to be done.
thanks for following again!! I know sometimes the system shows an error.