Hi Makiko,I love corn,sometime I eat it straight out of boiling water,nothing added,as a meal! But of course it's better with herbs and spices,thank you for your ideas! I am required to braid hair in my profession,but I think you do a better job than me!
Good morning Rick! You are a professional hair stylist, I want to see your braid hair! You say this style 'braid hair', It's sounds cool. But we say 'Mitsuami' or 'Osage', It's girls hair style and country mood. I think both are nice combination, corn and Mitsuami!
可愛くてテンション⤴︎⤴︎⤴︎✨
調理の仕方は人それぞれ、自由自在だと思います。
直火で焼いたほうが美味しいのかもしれませんが、焦げそうなので私はオーブンで。
テンション↗️↗️↗️ですね👍
SD調子悪いのにコメントありがとうございます😊
Instagramで「三つ編みトウモロコシ」で検索したら沢山あります♪
どれも可愛い写真ばかりで、見てるだけで楽しいですよ〜!
シンプルに醤油バターとか、シロ様の本命スパイスとか、色々な味のバリエーションを楽しめそうです。
ウズウズ〜😍
三つ編みのアイディアは上に書いた通り、料理家ヒグチさんのパクリですw
来客にも良いかもですね。
盛り上がりそう♪
で、また味付けが麻紀子ちゃんっぽいな♡私は三つ編みの練習も兼ねて(笑)まずはシンプルに茹でてみるかな😁
味付けはそれぞれ個性が出るよね〜♪
もともと三つ編みトウモロコシ自体は私のオリジナルではなくて、以前からあるみたいですよ😊
ぶら下げておいたらドライトウモロコシも出来そうですね😁
そしてうまそうに焼けてますね〜
少し焦げ感があるほうが美味しそうに見える👆
斬新すぎおしゃれすぎてすー!
焦げめがおいしそぉ〜そそられます😚😚
トウモロコシの本場でしょう。
ぜひぜひ、やってみて!😊💕
But of course it's better with herbs and spices,thank you for your ideas!
I am required to braid hair in my profession,but I think you do a better job than me!
You are a professional hair stylist, I want to see your braid hair!
You say this style 'braid hair', It's sounds cool. But we say 'Mitsuami'
or 'Osage', It's girls hair style and country mood. I think both are nice combination, corn and Mitsuami!
ヤングコーンを買ってきたので、私も三つ編みやってみました🤗
私は皮じゃなくて、ヒゲの部分で。
さらに髪の毛っぽいかも…😅
麻紀子さんにアイデアを頂いたので、こちらからお知らせします。
楽しく作りました。ありがとうございます😊
ヒゲだと一層それらしいね。
皮はボリュームが出て可愛さが増します😊
楽しいよね〜♡ 私もリピートしてます。
次は皮でやってみます👍