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手料理
  • 2019/03/09
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莢豌豆とチーズコロッケPeas and Cheese Croquette

レシピ
材料・調味料 (9 人分)
ポテトPotatoes
15
豆乳Soya milk
100ml
にんじんCarrots
3
莢豌豆Peas
一握り A handful
チェダーチーズCheddar Cheese
一握り A handful
(焼くのため)Eggs (for frying)
7
(焼くのため) Flour (for frying)
800g
パン粉(焼くのため) Panko (for frying
800g
レタスLettuce (to serve) Optional
とんかつソースTonkatsu sauce (to serve) Optional
ケチャップKetchup (to serve) Optional
作り方
1
ポテトとニンジンをむいて、茹でてください。
Peel and boil the potatoes and Carrots
2
二つをすりつぶして、豆乳に入れてください。
Mash the two together and add the milk
3
莢豌豆を茹でて、莢豌豆とチーズがポテトとにんじんに入れてください。
Cook the peas and add them and the cheese then mix.
4
クロッケを冷蔵庫に固まるように一夜で入れてください。
Put into the fridge overnight to firm up
5
コロッケは粉と卵とパン粉に浸してください。
Dip the the potatoes into the flour, egg and Panko
6
油を強火に熱してください。
Heat the oil until it’s hot enough to cook
7
コロッケを油に入れてください。
Put the Croquettes into the oil
8
始めに45ー50秒に両方で焼けてください。
それから、油はもっと暑くなったから、10個後に30秒で焼けてください。

Cook the first few for 45-50 seconds on each side then take out. For the second half do them for 30 seconds on each side
9
ケチャップかレタスかとんかつソースで上せてください。

Serve with ketchup, lettuce or tonkatsu sauce
ポイント

粉と卵と一緒に入れるなら、もっと浸しやすくなります。

Put the flour and eggs together to ease coating

You will know the oil is hot enough when you can drop some panko into it and it will dip and slowly come back up

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