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レシピ
作り方
1
玄米の変わりに小麦粉やパン粉と組み合わせました。

煮浸しは、生姜と無農薬レモン皮のオリーブ油漬けで香りを付けながら米油で揚げ焼き、
濃厚節系出汁と米酢にエシレバターで味付け

フライはうっすら衣にパン粉で、
オリーブ油で揚げ焼き

煮浸しの酢味噌バターに付けながら、
熱々フライをいただきます。

お好みで、
ニンニクと胡椒をパン粉と一緒に炒った
"ニンニクパン粉"なんかもアクセントになります。
ポイント

食材の組み合わせと料理方法は、
自然な消化と同化を意識します。

生キュウリの浅漬けや、
漬物などの発酵食品も組み合わせると、
たくさん食べても胃がもたれません。

調理油類や穀物類の食べ合わせが、
#体に与える影響 を認識しましょう。

みんなの投稿 (1)
In foo-10's summer vegetables, Nibitashi vegetables #fly and #echire butter vinegared bean paste
 
This time, was combined with the flour and bread crumbs instead of brown rice.
Nibitashi is, baked fried in rice oil while flavored with olive oil pickled ginger and pesticide-free #lemon skin,
Season with echire butter in a thick clause-based soup and rice vinegar.

Fly in the bread crumbs to lightly batter,
Grilled fried in olive oil.
 
How the #combination of the cooking ingredients are,
You aware of whether a natural #digestion .
Pickled and raw cucumber,
Fermented foods such as pickles also be combined,
It is #healthy to the #gastrointestinal also eat a lot.
 
Eat alignment of cooking oils and cereals is,
Let's recognize the impact on the body.

#体と心の自然循環

美味しく 楽しく 心地よく

Natural circulation of the body and mind Delicious fun comfortably

#体 #心 #自然 #循環 #美味しい #楽しい #心地よい #継続できる #sustainable #natural #circulation #body #mind #Delicious #fun #comfortably #spiritualism #brainscience
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