• お気に入り
  • 8もぐもぐ!
  • 2リスナップ
手料理
  • 2013/03/06
  • 1,636

Spring Japanese dinner w/ green peas rice and Sawara aka spring fish!

レシピ
材料・調味料 (1 人分)
米麹/ salted malt-rice 大さじ2杯/ 2 table spoons
/ sake 大さじ1杯/ 1 table spoon
/ Sawara 一切れ/ 1 piece
作り方
1
塩麹と酒を保存用袋に入れて混ぜ合わせる。
Mix salt malt-rice and sake in ziplock.
2
鰆を1に入れて3日ほど冷蔵庫で漬ける。
Put Sawara in 1 and leave it in the fridge for about 3 days.
3
鰆を軽く水洗いし、焼く。
Rinse Sawara with water ( gently, please!) and grill.
ポイント

It's just easy, no tips! But remember to get some good salt malt-rice :)

みんなの投稿 (0)
まだ質問やメッセージはありません。
もぐもぐ! (8)
リスナップ (2)