• お気に入り
  • 186もぐもぐ!
  • 23リスナップ
手料理
  • 2015/10/14
  • 2,033

もずくとさくわの卵焼き

みんなの投稿 (9)
Still have mozuku a colleague brought back from Okinawa,continue searching for ways to cook them.This one is way more delicious than what I expected!!
你好!
這次你上載的,都是圓圓的!
rick chan から まちまちこ
對啊,我上載後再看看,發現全都是圓的,另外兩個還是卷起來的,真攪笑,看來我要努力尋找多些靈感了😂!
まちまちこ から rick chan
哪裏哪裡,這次上載的也都蠻好吃的樣子!👍
現在日本秋刀魚的季節,我這次才發現香港也可以買到秋刀魚,感到吃驚!
rick chan から まちまちこ
謝謝,這個真的非常美味!
抱歉令你誤會,新鮮的秋刀魚是有的,但品質沒什麼特別,我日常吃的都是冷凍的,有大量的供應,日本或台灣進口,家常料理用也可以的,價錢更是便宜得發笑呢!
パンケーキに見えた!👀
可愛らしい卵焼きだね〜
形はミニチヂミみたい。
で、もずくとは、これまた面白い。海鮮卵焼き、あおさと干しエビとか、他の具材でも美味しそう。真似してみます。
rick chan から 麻紀子
Thank you Makiko spending time writing me comments at your vacation!
There are many food that look very similar,round shape made with some kind of egg batter,all happen to be appealing to me too!
This is is out of my expectation,really tasty,easy to make too,mozuku mixed with other ingredients,add flour,eggs,then sauté.I find chikuwa works really well here,but I think other seafood is just as good,I will explore mozuku more!!
もずくを焼いたことなかったです(*^^*)
乾燥桜海老のヒゲがあるから
それ入れてやってみようかな(≧∇≦)
rick chan から Misuzu(@misumisu0722 )
Thank you for your comment!
It doesn't look very good, but tastes quite delicious!
Fantastic idea to add Sakura ebi,must be good!This recipe goes well with many seafood,I want to try our baby oyster(かき) too
もぐもぐ! (186)
リスナップ (23)