Everything looks great,especially かきあげ,lovely green colour,and I thought I know most Japanese ingredients,but I never heard of this アオサ,need to check this out!
To: rikk Thanks!resnap too😊🙏Yes! You are well informed so much! about japanese ingredients too😊sounds like you see アオサfor the first time. i'm not surprised that you are.Also I can't seem find out at market.causeアオサ is seasonal Ingredients of spring.it's a seaweeds,like a raw type 海苔flavor or textur
To: rikk To: rikk flavor or texture too.but it boiled became to more vivid green color.it's funny🎶almost we have putting in miso soup.this is more popular method😊✌
To: yukaringg I see now,I probably like this then,because I like all kinds of seaweed!Really appreciate you making interesting dishes with rare ingredients,and writing back with all the info,because of this I am learning so much everyday!
To: rikk it's my pleasure🎶 that's good!! if…when you've visit to japan in spring.you may want to try😋and thank you too,for every time! Please,work herd !😊💪✨
アオサとエビのかき揚げ、アオサの餡掛け茶碗蒸し、白菜の辛子胡麻あえです〜(^_^)
アオサがえらいビビットなミドリになってびびりました! でも食感と香りがよくていいですよ♪
大好きー。
ほんと、こんなビビッドになるのですね(OvO)発見!
ゆかりん、全部見せてくれてありがと~😭💕
romieさん〜✨✨アオサ好きなんですね〜! この色、わたしもビックリしちゃって💦 妖怪ジュースみたいやなって呟きながら餡掛けました。。。
味は美味しかったですよ〜😁✌
かよさん わたし逆に他の調理法知らないかも💦 あとはお味噌汁くらいで 笑) でも色々使えそうだよね🎶
かき揚げが気になってましたよ。
春菊?春菊?…あさおとは!
美味しそうŧ‹"(๑´ㅂ`๑)ŧ‹"ŧ‹"ŧ‹"ŧ‹"
買い物上手な鯛のあらちゃん!!
私のツボは、ゴボウのささがきっぷりで。
あら煮にはこのささがきがいい案配。
水飴はそそる(笑)照りが出ますよね♪
照り照りでゴボウまで添えておいしそーう! (๑´ω`๑)♡
アオサのかきあげも茶碗蒸しも ♡気になるものばかりです!すごーい美しい!
こんなお料理、作れるようになりたいです。
フォローさせてください♪
ゆかりんちの子になゅ😤🐣
シローさんありがとうございます😋
ですよね♪♪引きの画像だと何?野菜?マリモ⁈って感じですよね😁
すごい鮮やかな緑です!笑)
ささがき牛蒡 気に入って貰えてうれしいです💕手間はかかりますが食べやすくて味が染みやすいので私も好きです🌟煮魚の牛蒡は最高〜‼
Thanks!resnap too😊🙏Yes! You are well informed so much! about japanese ingredients too😊sounds like you see アオサfor the first time. i'm not surprised that you are.Also I can't seem find out at market.causeアオサ is seasonal Ingredients of spring.it's a seaweeds,like a raw type 海苔flavor or textur
To: rikk
flavor or texture too.but it boiled became to more vivid green color.it's funny🎶almost we have putting in miso soup.this is more popular method😊✌
ゆかこさんこんにちは🔆
コメントいただけて嬉しいです😊💕
鯛のあら炊きお好きなんですね〜!
好物が一緒だぁ🎶 材料が安く買えてこんなに美味しいですもんね!!私も毎日食べたいくらいです!
ゆかこさんのお料理どれも美味しそう〜♪♪ こちらこそよろしくお願いします😊🙏
きみどりさん🔆🔆でしょでしょ⁈
ちょっと勇気のいる色でしょこれは⁇ 軽くドキドキしちゃいました💦
でも香りとほんのり塩気と、海苔より食感がいいので美味しいですね😊
わたしも きみどりさんみたいな可愛いくてちょっと洒落たランチョンマット欲し〜♪♪
marikoさん〜🔆✨🔆✨たくさんの拍手をありがとう♪♪
いつでも私の子供になっておくれよ😊🎶私はガイア😉そして私はギャートルズのお母さんみたいなのが憧れやね〜ん💕marikoさんと銀ちゃん一緒におんぶするわ〜🎶
it's my pleasure🎶 that's good!! if…when you've visit to japan in spring.you may want to try😋and thank you too,for every time!
Please,work herd !😊💪✨
ガイアってなんかカッチョええね😚そしてギャートルズとのギャップ感🍖ゆかりんにおんぶされながらマンモーの肉食べてる妄想…🐾
アオサ私も大好きー💚💚💚
アオサのかき揚げ見た目もGood😍
これを見てパクチー専門店のパクチーかき揚げを思い出したよ🌿
beeちゃん、ちょ、ちょ、ちょっと〜‼ サラッとパクチーのかき揚げって言ってるけど〜すんごい衝撃メニューやね それ😅💦食べて見たいわぁ💕アオサは色がビリジアンから蛍光ミドリみたいになってドキドキしたよ。。でも春っぽくて楽しく美味しかったからオススメだよ😊✌✌