旬の夏野菜、フレッシュな生、軽く火を通したもの、#野菜の糖度 で軽く焦がしたもの 海塩と無農薬レモン、バジルとニンニクは控えの味つけで #夏野菜 の美味しさを引き出します。 #固定種ミニトマト に昭和初期の懐かしい #昔トマト 、ローストした紫玉ねぎの深いコクと 半生のやわらかさにシャキシャキの食感が楽しめる #冷製カッペリーニ ができました。 野菜は風天さん http://foo-10.com #自家菜園 、取り寄せの無農薬 #夏レモン #Season of summer vegetables, fresh raw, lightly fried tomato, which was scorched lightly with sugar content of vegetables Sea salt and pesticide-free lemon, basil and garlic was seasoned in the refrain. Fixed species mini tomatoes, the wall thickness of the #Showa a long time ago tomato, And the deep richness of purple onions roasted, The softness of half a lifetime to enjoy the texture of crisp, was cooking in cold #Cappellini . #体と心の自然循環 美味しく 楽しく 心地よく Natural circulation of the body and mind Delicious fun comfortably #体 #心 #自然 #循環 #美味しい #楽しい #心地よい #継続できる #sustainable #natural #circulation #body #mind #Delicious #fun #comfortably #spiritualism #brainscience
海塩と無農薬レモン、バジルとニンニクは控えの味つけで #夏野菜 の美味しさを引き出します。
#固定種ミニトマト に昭和初期の懐かしい #昔トマト 、ローストした紫玉ねぎの深いコクと 半生のやわらかさにシャキシャキの食感が楽しめる #冷製カッペリーニ ができました。 野菜は風天さん http://foo-10.com #自家菜園 、取り寄せの無農薬 #夏レモン
#Season of summer vegetables, fresh raw, lightly fried tomato, which was scorched lightly with sugar content of vegetables
Sea salt and pesticide-free lemon, basil and garlic was seasoned in the refrain.
Fixed species mini tomatoes, the wall thickness of the #Showa a long time ago tomato, And the deep richness of purple onions roasted, The softness of half a lifetime to enjoy the texture of crisp, was cooking in cold #Cappellini .
#体と心の自然循環 美味しく 楽しく 心地よく Natural circulation of the body and mind Delicious fun comfortably
#体 #心 #自然 #循環 #美味しい #楽しい #心地よい #継続できる #sustainable #natural #circulation #body #mind #Delicious #fun #comfortably #spiritualism #brainscience