• お気に入り
  • 44もぐもぐ!
  • リスナップ
みんなの投稿 (1)
旬の夏野菜、フレッシュな生、軽く火を通したもの、#野菜の糖度 で軽く焦がしたもの
海塩と無農薬レモン、バジルとニンニクは控えの味つけで #夏野菜 の美味しさを引き出します。
#固定種ミニトマト に昭和初期の懐かしい #昔トマト 、ローストした紫玉ねぎの深いコクと
半生のやわらかさにシャキシャキの食感が楽しめる
#冷製カッペリーニ ができました。
野菜は風天さん http://foo-10.com
#自家菜園 、取り寄せの無農薬 #夏レモン
#Season of summer vegetables, fresh raw, lightly fried tomato, which was scorched lightly with sugar content of vegetables
Sea salt and pesticide-free lemon, basil and garlic was seasoned in the refrain.
Fixed species mini tomatoes, the wall thickness of the #Showa a long time ago tomato,
And the deep richness of purple onions roasted,
The softness of half a lifetime to enjoy the texture of crisp, was cooking in cold #Cappellini .
#体と心の自然循環
美味しく 楽しく 心地よく
Natural circulation of the body and mind Delicious fun comfortably
#体 #心 #自然 #循環 #美味しい #楽しい #心地よい #継続できる #sustainable #natural #circulation #body #mind #Delicious #fun #comfortably #spiritualism #brainscience
もぐもぐ! (44)