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手料理
  • 2013/06/28
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豆腐の香味チャーハン

みんなの投稿 (8)
恵比寿の日本料理[賛否両論]の笠原将弘氏のレシピをもとに。

たっぷりの胡麻油で炒めたお豆腐にご飯、白葱、貝割れ大根、生姜をいれてから塩昆布、最後にわずかな塩を加える。
シンプルで優しい、夜にいい塩チャーハン。
賛否両論✨いつか行ってみたいんですよね❗
レタスクラブに笠原さんのレシピが付いてたので、買っちゃいました💖
フォローありがとうございます💕
よろしくお願いします(๑>◡<๑)
Looking great!I never tried the restaurant,but I have most of his books,always interesting ideas.I'll check this one out!!
レイ から caori
こちらこそリフォローありがとうございます♪
わたしもいつかいってみたいお店のひとつなんです♡宜しくお願いします(^^)
レイ から rick chan
I have never been to his restaurant too but I really want to go someday!!
I wonder that you have almost recipe books of his!! I'm not good at cooking some Japanese dish so I must learn it with his books.could you recommend the one which you think the best?!
レイ から rick chan
thank you for resnap!!
Good morning,Raycheal San,and you are welcome!All his books are good,but I found these the most practical for me:"每日食べたい和食のおかず","大切な人につくってあげたいぼくの和食","四季を味わう和のおかず",please take a look!
レイ から rick chan
good morning,rikk chan!!
thank you for fast replay!! I'll check those at Amazon!
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