• お気に入り
  • 233もぐもぐ!
  • 45リスナップ
手料理
  • 2017/01/13
  • 3,211

かきの炊き込みごはん

みんなの投稿 (3)
Starting the oyster season with this simple donabe rice.Also nori,sansho and ginger.
牡蠣がふっくら柔らかく炊き上がってる!土鍋で炊くと美味しいよね〜❤︎
炊き込みごはんに海苔は絶対に欠かせない、ベストマッチのトッピングです。
rick chan から 麻紀子
Thanks Makiko!
You know I love oyster when winter comes.I did it my way,steam oyster til almost done,used the juice to cook the rice with,at the end of cooking time,put back the oyster and cooked some more,this ensure the oysters don't over cook and stay soft!Nori or aosa is a must!Also other 薬味too,the more the better for me!
もぐもぐ! (233)
リスナップ (45)