Make the sponge: mix well the sugar with eggs and salt then add the other ingredients; bake it for 20-30 minutes at 180 degrees. 卵はよく混ぜ空気を入れる。粉類はふるいにかけておき、数回に分けて泡を潰さないようによく混ぜる。混ぜたらすぐオーブンに入れるよう予熱する。焼き上がりは串で確認、生地が着いて来ないことを確認。すぐに型から外して冷ます。
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Make the chocolate syrup: boil the water with sugar then add the chocolate, when the chocolate is melted then add vanilla and liquior. チェリーシロップとチョコレートを湯煎にかける。チョコレートが溶けたらチェリーリキュールを入れる。
3
Make the filling by whipping the fresh cream. Cut the sponge in slices then on each slice add chocolate syrup then the cherries then the whipped cream. 冷めたスポンジをスライスし、両サイドにチェリーシロップがあればチェリーシロップ(+リキュール)を染み込ませ、チョコレートシロップを塗る。生クリームを塗りチェリーを並べて、重ねる。
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Cover the cake with chocolate syrup. And let it cool at least 6hours in refrigerator.