- 142
- 保存
This recipe consists in two parts: first of all you must prepare the fish broth called "FUMET", then you'll prepare/boil the rice with this broth.
Ingredients FUMET: 1,5kg of rockfish (red bandfish, crabs, scorpion redfish), 1 big carrot, 1/2 red or green pepper, 1 leek (the white part), and salt.
Ingredients RICE: A dozen of mussels/clams, 400 gr. Rice rounded grain, 1 LITRE de "FUMET" (FISH BROTH), 8 Norway lobsters, 8 prawns, 1 squid tube, 1 big tomatoe, 1 onion
10 saffron strands, *optional: 5 artichokes, olive oil, salt.
2000万皿以上の料理とレシピが大集合。
みんなの料理写真で、
お料理がひらめく、楽しくなる
後から見たい料理写真やレシピは、
で気軽にチェック
でお気に入りリストに追加
ユーザーをフォローすると、
フィードに新しい料理とレシピの
アイディアがどんどん届く
Ingredients FUMET: 1,5kg of rockfish (red bandfish, crabs, scorpion redfish), 1 big carrot, 1/2 red or green pepper, 1 leek (the white part), and salt.