Although it's made with mayo,but I have only seen this in Chinese restaurant,do you reckon this as a Chinese dish,or Japanese? And this is a absolutely gorgeous looking beautiful dish!The colours are sensational,love the chili jam,and you know that trick,adding 練乳 into mayonnaise! They just work so
well together!And wow,these prawns looks so meaty,I absolutely don't mind eating the shell when they are deep fried,my friend always think I am too hungry,but I say the flavors are all on the shell!You have so many great ideas of deep fried seafood dishes,bring them on please!
To: rikk Oh,it's so interesting! I heard before,Ebimayo was made by 周富徳.He is Chinese,but he has been living in Japan forever.. so I wonder if which one? but Ebimayo which both culture was mixed in well,right? You are right about pawn shell! I love it too! It's very aromatic,so tasty! There are de
To: rikk There are deep-fried made with only prawn legs shell. It's serving well at tempura restaurant .and Gourmet are eat all of prawn till prawn tail! So you are gourmet man!(I know well it already😉) hope to your friend also try it🎶 Thanks for your many compliment! Resnap too💕
Well,it's really hard to say,maybe he got the idea from Chinese restaurant,or vice versa,but really doesn't matter,it's a great dish and could hardly go wrong! And tempura prawn shell and leg sounds so good,I want to eat,now!
作り過ぎたチリジャムの使い方。
その1。
チリジャム、マヨネーズ、生クリームを混ぜたらエビマヨソースの出来上がりですよ♪
わたしは練乳入れるタイプより好きです♪
エビフリッターに和えたらエビマヨの完成♪
最近は殻剥きが面倒でエビ買ってません笑。
さっきのに海老マヨまでついてたのかっ?!
何て豪華なのかしら(❁ ´◡` ❁)ෆ⃛
ボリューム満点の夕食だね❤
And this is a absolutely gorgeous looking beautiful dish!The colours are sensational,love the chili jam,and you know that trick,adding 練乳 into mayonnaise! They just work so
好きどぇ〜す😄🎶
大好き過ぎ困ってるどぇ〜す😄🎶
好い案配どどどぇ〜んす😄💕💕
他のお料理も気になる〜⁺✧.(˃̶ ॣᵕ ॣ˂̶∗̀)ɞ⁾⁾
スイートチリソースみたいなんかな?
エビマヨ、うちはスイチリにマンゴージャム、生クリーム、マヨネーズで作るのが好き💕
ゆかりさんのもおいしそう(^◇^)
ピンクペッパーイイね!!
りえさんこんばんは〜😊🎶
リスナップありがとうございます😊🙏
な、なんと!あんなに芸の細かいアイシングができる りえさんが海老の皮剥きが面倒ですと⁈
…分かります💕わたしもたまに面倒になります😁🎶
さっちゃん〜😍💕💕
リスナップありがとうだよ〜🎶🎶
そうなんだな♪じつは🎶
隠れキャラだったんだな海老マヨ✨
特に隠れてはないけどね💕
久々落ち着いて料理できた日やったからちょいボリューミーな夕食やったわぁ😁💦 ほいで、全部チリジャムベースの味やし💦反省。。笑
みちゃこさ〜ん😍💕💕
リスナップありがとうございます😊🙏✨
そうそう♪クリーミーでテカってるでそ?😁🎶
甘目のソースですが、ビールにもしっかり合うのでぜひぜひ飛んで来て😊💕 ビールはわたしが用意しときまふ🎶🎶
Oh,it's so interesting!
I heard before,Ebimayo was made by 周富徳.He is Chinese,but he has been living in Japan forever..
so I wonder if which one? but Ebimayo which both culture was
mixed in well,right?
You are right about pawn shell!
I love it too! It's very aromatic,so tasty! There are de
There are deep-fried made with only prawn legs shell.
It's serving well at tempura restaurant
.and Gourmet are eat all of prawn till prawn tail!
So you are gourmet man!(I know well it already😉) hope to your friend also try it🎶
Thanks for your many compliment!
Resnap too💕
あみさん〜😊💕💕
リスナップありがとう😊🙏
海老マヨって人気ものですよね〜♪
嫌いって人いるのかな?
わたしの周りもみんな大好きですよ🎶🎶 あみさんにもぜひ食べてほすぃ〜😆💕💕
シローちゃん〜😊💕💕
リスナップありがとうですます😭🙏
シローちゃんも海老マヨにビックラブなんやねぇ😁💕
人気ものの海老マヨに軽くジェラるわぁ(軽くジェラシーの意)🎶
良い案配に仕上がってる?
やった😆🙌 料理上手なシローちゃんから⭕もらうと嬉しい😆🎶
リーチちゃんリスナップありがとだよ😍✨🙏
リーチちゃんはエビが無理って事はもしかして甲殻類アレルギー?
でも大丈夫💕
白身魚のフリッターで代用したらもっと美味しいよ😋💕
プーティさんリスナップありがとうございます😭🙏💕
高級っぽく見えるようにかなり必死に演出しております😁💦
他のお料理は、生春巻きと、魚のすり身のアーモンド揚げですよ〜💕
全部にチリジャム使ったのが残念な点でした💕 でへへ🎶
まきこさん〜リスナップありがとうございます😊💕🙏
ですです🎶チリジャムはナンプラーとか入ってないチリソースって雰囲気です💕
まきこさんの海老マヨ美味しそ〜😍
マンゴージャム入れるなんてトロピカルで素敵なアイデアですね😆💕
And tempura prawn shell and leg sounds so good,I want to eat,now!
それ以外は何書いてるかチンプンカンプン(@ ̄ρ ̄@)
クリーミーそうで美味しそぉ💕💕
Yes! Prawn legs tempura,you'll get hooked💕next time you come Japan,I'll take you there!
Please wait until that time😁
Bon chang! arigato! obrigado!
watashi ha ureshii desu😁🎶
えっとね、rickさんとは海老マヨと周富徳の話をしてたんだよ〜😄
凡ちゃんリスナップありがとうだよ〜😭🙏🙏
くららさ〜ん😆🎶
リスナップありがとです😭🙏
海老マヨってやぱ人気もんやね〜💕
くららさんも好きで嬉しい!
わたしの周りでもみんな好きって言うわ〜😊😊
ちぃちゃんありがとう😊💕💕
海老マヨって美味しいよね〜♪
そうそう、少し生クリーム入れるからクリーミーだよぅ😋🎶
ちぃちゃんにも食べて欲しいわぁ🎶
パパさんありがとうございます😁🙏
堪らんってなってもらえて、海老マヨ達も喜んでおります😁🎶