Sure or just message me on Facebook .. Doesn't matter to me 😄 I just started cooking recently as a hobby so I'm looking to make diff sauces and right now I don't have that many diff good sauce recipe 😞
I love all kinds of tofu,especially the ones that served cold,and I had胡麻豆腐 many time,even some very good ones in Kyoto, always want to try making one, this one seems good and easy!About the other dish,I guess I have to wait til I come to Japan,I just haven't seen モロへイヤ here.Anyway I agree your two
two tops are excellent cooks,I enjoy looking at what they do,I just wish my Japanese is better so I could communicate.Also want to comment in on the utensils here,all very special,lovely grain on the wood board too!
To: rikk Hi,rick san😊🎶thanx resnap too! Yep🎶Two ladies always makes me big laugh by wordplay! 😁Both are my longing the lady joker! (Both good skill in cooking as well!) Sure,I know you like every kind tofu. oh,nice! Already you'd most traditional Goma tofu in Kyoto! I also think Kyoto's one is the
best i ever had😋so my hope i'd like you to try this! It won't make you regretful!! Actually,i was hesitate to homemade 胡麻豆腐, I knew it let me be so tired to make...But,she dropped easy recipe to us! It was integrity n highly taste! Are you available 葛粉 in HK? If you can,you can make Peanuts tofu to
you can make Peanuts tofu too, if you change Goma paste into Peanuts paste by a similar method! (It's called ジーマミー豆腐 in Okinawa!) Thank you for praising my utensils!It's my pay homage for my two tops that serving with my fave utensils,I did a same thing for you😊
Honestly I wish I know more to understand what they say,they seems like funny people!And how I always wish I could tell a joke in Japanese and make people laugh,at the joke of course,not my Japanese… I am interested both in sesame tofu and peanut tofu,I really want to try the recipe,I think I could
get 葛粉 alright,and I need to get a tofu mode too! Yes I notice all my favourite plates that you used for my dishes,very thoughtful of you,I really appreciate this!Happy mid autumn festival!
To: rikk Hi,rick san🎶 Happy mid autumn🌝✨✨ Haha! The joke is not necessary for you.cuz You make us amazing and entertain without jokes,Just only your cooking! But,It will surely bring pleasure for you to know two women👆😉🎶 That's good! If you get 葛粉, please make it♪ and I'll teach you about the tofu
To: rikk Haha, I'm sorry too! I got it♪ No matter, you can make this without mold.It's okay, you can use glass cup to make😊In any case you can take it out from any mold easily. I used Pyrex glass plate😊
シローちゃんとトミーさんはお料理はもちろんですが、コメントの楽しさが超絶です‼いつも爆笑です♪
そんなお二人を食べ友で一緒に並べたくて、お二人のお料理を同時に作ってみました♪
シローちゃんの胡麻豆腐は皆さんぜひ作っていただきたい美味しさでした!お家で簡単に胡麻豆腐ができるなんて‼ びつくり♪
トミーさんのモロヘイヤとタコの酢のものもすごく美味しいんですよ〜♪
ゴーヤがなくて、変わりにオクラでネバネバ増量しちゃいました♪
シローちゃん、トミーさんご馳走さまでした!美味しくいただきました! お二人にますますのご多幸がありますように😊🙏
皆さん、インパク知だね🎶
僕の目指すところはバカパク(^◇^;)
Hi🎶sorry,I didn't mention in English.
Right is Miso.left is chopped gumbos😊 anytime ask me〜😁🎶
オレ、泣いてます。
呑めない酒を呑みながら。。。
Mrs.八代を聴きながら。。。🍶
トミーさんと肩組んで…
脇つんつんタックルで歓び分かち合うとします。
トミーさんの言葉遊びには足元にも及ばずの私でありますよ。。。
だから〜ハードル高須クリニック!!!
今夜はこれが精一杯ムリ😭
作ったよ投稿ありがとうございました🙇
追伸📎
キッシュのキノコの知恵ありがとでございーー😄🎶
何十年来の謎が溶けた✨✨
Haha! I don't think so,I guess you are clever man!
If you've lot of question,I'll reply to you all😊
...But, please easy on question😁😁
Yep,I have🎶
But,I'm absent from facebook for a while.If it's alright with you,
I goes follow you😊
凡ちゃんぎりぎりこんばんは〜😊🎶
リスナップありがとうね😊🙏
凡ちゃんもミスターボキャブラリーだよね〜✨✨
そして何気に懐かしワード使ってるし😁🎶
バカパクこそ真のクールガイがなし得るものですよ🎶🎶
シローちゃん〜😊💕
眠り落ちるぎりぎりの瞬間にシローちゃんへ返信しちゃうよ♪♪
あはは♪ トミーさんはさすがに神がかりな笑いのセンスやから、、誰も太刀打ちできないよね🎶
シローちゃんのコメントの世界観わたし大好きなんだぁ💕
ところで、胡麻豆腐びっくりした〜!簡単に出来るのにめちゃくちゃ美味しいの😍💕 胡麻豆腐好きだから嬉し過ぎたよ〜🎶🎶
こちらこそ、良い知恵を授けてもらってありがとう〜😭🙏
これからは胡麻豆腐食べ放題やぁ🎶
リスナップも感謝です💕💕
そしてシローちゃんおやすみ〜💤
朝から( Ĭ ^ Ĭ )感泣モード入りました!
シロー様と並んでる。。。
ゆかり様にこさえられとる。。。
感動っっ꒰༎ຶ﹏༎ຶ๑꒱
何気にあげられたハードル、上はシロー様に任せて、私はくぐり抜けることにします。顔は高須先生に。。
しかし、みなさん、言葉の匠ですね
☝✨✨✨✨
そして手作り胡麻豆腐だ‼😍
最近なぜか胡麻豆腐を手作りしてみたい欲求が突然湧き上がってたんだょ!このレシピ覗き見行かなきゃな😁
トミーさん〜😆💕💕
こんばんは〜リスナップもありがとうございます😭🙏🎶
こさえてみました 笑😁
わたしほんといつもトミーさんのコメントツボって声出して笑ってます😆🎶 お笑いスキル高須クリニックですよ‼ …でもあくまでハードルは高くしてないですよ♪(👈という関西特有の前フリでもないですからね♪)
モロヘイヤと蛸の酢のものすごく美味しかったです😊💕レシピの"ネバネバが嫌いな人はやめた方がいいですね"という潔いコメントもツボりました🎶 わたしはネバネバ好きだから名一杯楽しくいただきました😁🙏🙏
リーチちゃんこんばんは〜😊💕💕
リスナップいつもありがとうね😊🙏
な、何を言ってるのリーチちゃん‼
リーチちゃんは可愛いお嬢さんキャラやから、わたしみたいにお笑いスキルに頼らなくていいんだよ〜😁🎶🎶 やばかった。。危うくリーチちゃんを違う道に引き込むところやったわぁ。。リーチちゃんファンから石投げられるとこやった。。💦 リーチちゃんにはいつも癒されるコメントもらえて、ゆかりんは超絶ハッピ〜やで〜😍💕
みちゃこさん〜😆💕💕
こんばんは〜☆リスナップもありがとうございます😊🙏🎶
ね〜!ぜひ我が家の夕食に来ていただきたいものです💕
そして、願わくばいつかお二人に対面していただきたいですよね😊🎶
ロミちゃんはいつも私の変なノリやガラスの仮面トークにも全て受け止めてくれるんです💕 懐の広さと振り幅の広さは。。まさに。。ガイアです♪わたしの😍💕ロミちゃんみたいになりたいです♪♪
のっちゃん〜😆💕
リスナップありがとう〜😭💕💕
ワンダフルガールなのっちゃんにそう言ってもらえて おで幸せ😭🎶
◟꒰⁺᾽ ऀืົཽ ˡ̼̮ ऀืົཽ⁺̥̥̥̥̥꒱◞ ◟꒰⁺᾽ ऀืົཽ ˡ̼̮ ऀืົཽ⁺̥̥̥̥̥꒱◞◟꒰⁺᾽ ऀืົཽ ˡ̼̮ ऀืົཽ⁺̥̥̥̥̥꒱◞
わたしも最近顔文字?使えるようになったんだぁ😆🎶
あ。。。💦
👆歪んで変になってる‼😱
やっぱりわたしにはまだ無理やったぁ。。😰
まりこさ〜ん👯👯💕💕
リスナップありがとう〜😊🙏
あ、まりこさんに胡麻豆腐つくりたいブームきちゃってる⁇
それならシローちゃんのレシピが朗報だよ〜😆🎶
私も実はずっと作ってみたかったんやけど、高野山のお坊さんのドキュメント見た日から作るの断念してたよ。。大変そうすぎて。。💦
でもシローちゃんのレシピは簡単で十分美味しい胡麻豆腐ができてびっくりしたよ〜💕💕まりこさんもぜひ、まずはシローちゃんの胡麻豆腐からいかが?かな?😊😊
Hi,rick san😊🎶thanx resnap too!
Yep🎶Two ladies always makes me big laugh by wordplay! 😁Both are my longing the lady joker! (Both good skill in cooking as well!)
Sure,I know you like every kind tofu.
oh,nice! Already you'd most traditional Goma tofu in Kyoto! I also think Kyoto's one is the
It won't make you regretful!!
Actually,i was hesitate to homemade 胡麻豆腐, I knew it let me be so tired to make...But,she dropped easy recipe to us! It was integrity n highly taste! Are you available 葛粉 in HK?
If you can,you can make Peanuts tofu to
Thank you for praising my utensils!It's my pay homage for my two tops that serving with my fave utensils,I did a same thing for you😊
あの2人がゆかりんのおもてなしで仲良く並んでる〜😊💕💕
並ぶ2人を見てるだけで笑みが。
ほんとにすごい文才だよね、毎度高度な随筆読んでる気分にならない?
ジェラるだけじゃなくちゃんとお料理にして還元するゆかりんの真心に泣いちゃうわ再び😭✨✨
そして、器が、箸置きが、お箸が素敵すぎるー!
粋でいなせな2人にもぴったんこ😊💕💕
I got it🎶
It's my duty to help you.😁😁
I'll follow you later!
I wish you goes like to cooking more and more😊🎶
I am interested both in sesame tofu and peanut tofu,I really want to try the recipe,I think I could
Yes I notice all my favourite plates that you used for my dishes,very thoughtful of you,I really appreciate this!Happy mid autumn festival!
写真もいつもムーディで好き〜💕
ゴマ豆腐って作れるのか!!(◎_◎;)
ロミちゃんこんばんは〜😆💕💕
リスナップもありがとう〜😭🙏💕
だよね♪dayone🎶
二人のコメント見たさに投稿見に行く時もあるよ〜‼ 笑
トミーさんからは、今まで "胡瓜チョメチョメ" "タラチゲらっちょ"って迷言もらったんだ〜💕宝物だよ😍🎶
ほんと随筆でもあり(笑)読み応えあるわぁ😁🎶
最近は凡ちゃんもコメント面白いって発見したよ〜♪
箸置き可愛いでしょ?😊
鈴木盛久の南部鉄器だよ〜♪ ずっと買おうか迷ってて、ついに買っちゃったよ😁💦💦げへへ♪
Hi,rick san🎶
Happy mid autumn🌝✨✨
Haha! The joke is not necessary for you.cuz You make us amazing and entertain without jokes,Just only your cooking! But,It will surely bring pleasure for you to know two women👆😉🎶
That's good! If you get 葛粉, please make it♪ and I'll teach you about the tofu
Haha, I'm sorry too!
I got it♪ No matter, you can make this without mold.It's okay, you can use glass cup to make😊In any case you can take it out from any mold easily.
I used Pyrex glass plate😊
Wish you luck😊😊
まきこさん〜😊🎶🎶
ありがとうございます💕
わたしもまきこさんの写真の雰囲気いつも好きです💕💕
箸置きは、鈴木盛久のフォークレストどぅえす🎶 お箸とスプーンが両方一緒に置けるんどぅえす♪
胡麻豆腐ね、シローちゃんのレシピが神過ぎてびっくりしました😆🎶
ほんと美味しくできますよ✨✨
デザートとしても作れそうだし、作ってみよっ♬
私もみなさんと一緒でゆかりさん達の会話楽しくみてるファンです(๑>◡<๑)お料理も会話もセンスあって素敵だわぁ!
ひぇ〜😱💦
いずみちゃんからの大事なコメント見落としてたよ〜😭ごめんね!
リスナップもありがとうね😭🙏💕
まったくもってタメ口でお願いしまふ🎶🎶イージーな適当な対応の方が
嬉しいよ〜😊💕
シローちゃんのゴマ豆腐いずみちゃんもぜひ作って〜🎶🎶
マジ〜にょで美味しいよ👍✨