Hi Romie,you never fail to inspire me! You see I have saved the other packet for another udon dish,but I wasn't sure wether I should go for something tradition or something not so,I know now,after seeing yours,I'll do a more imaginative one,using the udon as pasta,I am sure it works just as well!How
delicious looking is yours,I honestly will order this in a restaurant if the menu comes with this photo! Mushrooms, pork,cheese and egg makes perfect combination,I always like these kind of wafu carbonara,it's genius food to me!!Thanks so much!
Hi Rick!! Thank you for your compliments makes me high! I like so much this udon like you. Involving the soft noodle with a little sweet sauce♪ I added wildly too AOSA on it😅 Yours was so authentique n elegant! Yes,this goes with butter n cheese☆ So I heard from Yukari last night that you are very b
正しい食べ方もその時教わりました。
讃岐の強いコシより、どちらかと言うと柔らかい方が好きなので、このゆるゆる柔いの、大好き😊👍
豪快にあおさを乗せ過ぎたけど、後で絡んで凄い美味しかったです。
もう一つは豚肉と平茸のソテーを乗せた和風カルボナーラ風に。
あの少し甘いつゆにバターとあおさを絡めてチーズふりかけました。
こちらもB級グルメっぽくて美味しかったです♪
美味しいお土産どうもありがとう!
アレンジが大胆!!
そか、少し甘めのタレだからアレンジも楽しいよね。
うちはオーソドックスな食べ方しかしたことないから、今度試してみるよ。
近所のスーパーでいつでも買える(笑)
ぜひ現地のお店で食べてみたいですねーー♪
山芋を忘れてしまいましたが、つゆとうどんだけでもズルズルいけちゃいます!!
身体の心配ありがとうございます🙏
頑張ってムチ打ちに打ち勝ちます 笑
ありがとうございますー😊✨✨
美味しいからついつい。。
そうそう、カルボナーラ的なのも、甘いタレだからバターと合って♡
私平麺も柔らかいのも大好きだからほんとに美味しく食べました♪
どうもありがとう!!
お参りも重々しておきたいですし😅🙏
今は安静にお大事にしてよ〜😊🙏🎶
和風カルボナーラ✨さすがロミちゃんが作るとアレンジ冴えてるね〜😊👍💕 わたしは ちょい 京都のおかる スタイルにしたよ。。伊勢うどんで。。なぜなら寒かったから。。😁
近々アップしまふ🎶
一杯目は基本で二杯目は大胆に愉しむのもいいね♪
むち打ちとは...身体冷やさないようにね!静かにホーリーなXmasもアリだョ🎄⭐️ んで、いつかお伊勢参り叶うといいね^ ^ お大事に!
うふふ、びっくりしたでしょ?
珍しくやる気スイッチ入った時にやってしまわねばと思い😊🎶
うん、まだ痛いけどもう出歩きたくてうずうず😁なんて。
SDでも温かいコメを頂き元気を取り戻しつつあるよ🎶
ゆかりん沢山励ましをありがとう💕😭私がむばるぅー↗
ゆかりんの伊勢おかるバージョン見たい😂👍👍
うん、you寒いからもう好きに食べちゃいなよ😊👍三重の2人も許してくれる筈やわぁ😁✨✨
期待裏切ってなかったようでホッ☺
勿論、あの素麺覚えてる!!
凄く嬉しかったなぁ。。。😊🙏
そうなの。最近事故を一発お見舞いされてしまい、車も心身もボコボコにされました…😞💦
しかも去年のXmasも事故を起こしてるから本気で私に何か憑いてるんぢゃないかと😅お伊勢さ〜〜ん。。🙏
SDでもこうして温かい言葉に元気をもらえ私は嬉しい😌♨
ありがとうふうてんさん😊💕
You see I have saved the other packet for another udon dish,but I wasn't sure wether I should go for something tradition or something not so,I know now,after seeing yours,I'll do a more imaginative one,using the udon as pasta,I am sure it works just as well!How
Thank you for your compliments makes me high!
I like so much this udon like you.
Involving the soft noodle with a little sweet sauce♪
I added wildly too AOSA on it😅
Yours was so authentique n elegant!
Yes,this goes with butter n cheese☆
So I heard from Yukari last night that you are very b
Plz take care n hoping everything goes well!!
Thank you so mucq😊✌