Thanks for showing me,looks delicious! I usually like corn soup very plain,but I also like the idea of putting miso and dashi in it,just like traditional Japanese restaurants do,it adds a level of flavour!Really wonderful for summer days! Fresh wasabi is so good,your pasta must be 好好食 too!
やっぱりウマー!さわやかウマー!夏にぴったり。
で、昨日作ったとうもろこしのスープをリメイク。
以前リックが味噌を入れてたのを思い出してマネしてみました。昨日のより断然ウマー!今度からコレやな!
I made corn soup last night. And today, I just found rick put some miso in it, so I imitated him.
then...it became 好好食!!!
ミョウガも合いますよね〜😀
色んな具材でまだまだ試してみたい一品です🍝
茗荷もいいねぇ。
みそ!
ほぉ。
素敵な休日のランチ✨
わたしもリピしたい!生わさびしかない。。買わねば。
ミョウガめっちゃマッチしてました👌
また作りまーす😁
とうもろこしスープにみそ!
このパスタいいよねぇ。
生わさびでやってないけんわからんけどチューブのがいいんやろか。
I usually like corn soup very plain,but I also like the idea of putting miso and dashi in it,just like traditional Japanese restaurants do,it adds a level of flavour!Really wonderful for summer days!
Fresh wasabi is so good,your pasta must be 好好食 too!
あたしも昨日〜作ったのに
今からまた作るっちゃ〜ん‼︎
おじゃけ買うてきた〜‼︎
なんやろね〜
コレ何回もやりたくなるぅぅ
ヾ(@⌒ー⌒@)ノ
easy n' good is the best!
いいねぇ〜
今日はわさびかなり多めに入れたけどこれまたよかった👍
わさびとバターって不思議やけどうまいねー
てつやさんに感謝やね*\(^o^)/*
んだんだ。
わさび多くてもパスタの熱で適度にマイルドに👍でも爽やかさは残す‼︎
あたし好きなものは毎日でも食べ続けられるの。凝り性でハマり癖があるの。もちのろんのB型っす👍
うふふ。