Good evening Makiko! Very interesting dish indeed,I didn't know there is oyster pancake in Japan... We have very famous 𧐢餅(牡蠣餅)in China,Taiwan and S.E.Asia,I particularly like the one from China's 潮州 province,using baby size oyster and duck eggs,dipped with fish sauce,really delicious!But I learn new thing here,yours looks tasty as well,may be a variation of okonomiyaki? The oyster sauce must be good too! Merry Christmas,Makiko and Hironobu!
完熟牡蠣のオイスターソースの濃厚さに驚愕。ふだん使っているオイスターソースとは別物ですねぇ。
濃厚てしょ〜
細い瓶に戻れなくて困ってるw
完熟だから⁈
頑張る気仙沼の調味料です( ̄^ ̄)ゞ
このオイスターソース、絶品ですね。ほんとほんと、細いビンには戻れないかも。
そして紫キャベツがまた綺麗〜✨
で、で、私もこのオイスターソース気になるのー!ちょっと前に朝の情報番組でもやってたし…よし!私もお取り寄せしよー♪
普段使ってるオイスターソースとは別物!いつものはスープの味付けとかにも使ってるけど、もったいなくてコレは大事に味わいたい。
Very interesting dish indeed,I didn't know there is oyster pancake in Japan...
We have very famous 𧐢餅(牡蠣餅)in China,Taiwan and S.E.Asia,I particularly like the one from China's 潮州 province,using baby size oyster and duck eggs,dipped with fish sauce,really delicious!But I learn new thing here,yours looks tasty as well,may be a variation of okonomiyaki? The oyster sauce must be good too!
Merry Christmas,Makiko and Hironobu!
リックが言う通り、これは薄めのお好み焼きという雰囲気だったよ!
リーピンというお料理は、私はよく知らないのだけど、シローさんのおすすめです。
牡蠣を小さく切って入れてあるので、この濃厚なオイスターソースとマッチしてとっても美味しかったよ!!