• お気に入り
  • 25もぐもぐ!
  • リスナップ
参考にしたレシピ
みんなの投稿 (1)
Greek typical bean soup with white beans, celery, carrot, onion, garlic, herbs and olive oil in a tomato sauce. Fasolada is eaten throughout the year, but it is traditionally consumed during Lent, when Orthodox Christians go through a religious fast. The name fasolada comes from the word fasoli, meaning beans, hence the name of this healthy and flavorful alternative to meat dishes.

叶えたい願いがある人は肉食(出来ればバターやオイルも)を控えて、しばらくこの豆のスープをお肉の代わりに食べて、
神様にお祈りを捧げると
良いです(^ ^) クリスチャンは断食前・クリスマスや復活祭前など聖なるイベント前にも食べます。古代ギリシャの時代から地中海に存在する美味しくヘルシーで素朴なスープです( ^ω^ )

インゲン豆の代わりにひよこ豆を使っても大丈夫です。

#fasolada #豆のスープ #伝統的 #ベジタリアン #ヴィーガン #ダイエット にも
#インゲン豆 #健康的 #Mediterranean #地中海 #ギリシャ料理 #あいもん料理部 #旦那飯 #作り置き #腹持ち抜群
もぐもぐ! (25)