It's a little crazy to do this at home,you keep surprising me!Its actually brings back memories,when I was young,American chain restaurants was a big thing and it was a special treat for us to go,it might be Hard Rock Cafe,and this is the item always attracted us to order.Such a long time ago and I almost forgotten about this.I also found out they have a special 'weapon' to cut them up easily and precisely without cutting the bottom,do you have that?Anyway,this looks a amazing,just like the real deal,especially the batter,spot on!
Hiya😊🎶It was really humid today,too hot!! I think HK is more tight,I care about you..please take care yourself📢💕Haha,you too!? I also once took this onion fry at Hard Rock Cafe! This looks really attract attention,right?I couldn't resist order..Damn! It turned out terrible looks against my will😰😇 Lol! i don't have it,but I know that cutter! If I opened 'blooming onion stall',I need to buy it🎶I found this butter will work in traditional fried chicken as well.It's sole merit that I got from this experience...😬✌️
Thank you for your concern.Hong Kong had the hottest June ever this year,but after experiencing summer at various places,it's not too bad for me in HK,I hide away from the heat anyway.Mostly home. Today typhoon hit HK briefly,but not exactly right on,nothing serious,I stayed home anyway,again. Be careful,'batter'(deep fried coating) is very different from 'butter'(the delicious stuff makes everything better),you keep saying this wrong... But I will take you to a place specialized at a 'butter chicken' dish in Florence! You take care yourself too,don't overwork,stay away from the heat!
I was little worried about a typhoon heading to HK...I was relieved to hear you were safe.I already became お宅 as planned,I prefer to live summer like this whatever friends say...お宅最高〜😆🎶 Ah..again! Thank you for correcting my wrong words,I'll be careful! Butter chicken? I only know American crispy butter chicken... I'm looking forward to it! Thanks,Let's get happy throughout the summer each other!🍧✨
失敗した〜💦
何度かレストランで食べた時、こんなん自分で作れるやん。。って思ってました...鼻歌交じりに作ったら見た目が変になっちゃった‼︎ ジーザスクライストですよ‼︎
でも味は良い線行ってるので肉厚の玉ねぎがある季節とビールの美味しい今にオススメです😊(※これは玉ねぎのフライです)
レシピを後でUPするので 誰かわたしのよりずっと綺麗なお花咲かせてください〜😊🙏
これはUSJの中のレストランで食べたことがあるゾ(゚∀゚)
家で作れるんだね〜❤︎
後でレシピ見に来る〜♪
しかし揚げ物用の鍋のサイズが、うちのじゃ小さいかもだな。
まきこさんも食べた事あるんですね〜✨✨そうなんっすよ〜〜😊 これはアレです💕😁
味はスパイスの組み合わせでそこそこ近いのが出来るんですが、綺麗に花を咲かせるのが難しいですね。。
でも敢えて小さい玉ねぎ使うといいかもしれないです😊
明日にレシピUPしますね〜👍
家でも楽勝じゃん!!
玉ねぎの無駄遣いをした遠いあの日。
ゆかりんはさすがだね( ̄^ ̄)ゞ
わたしのレシピはここに書きますね😊👇
粉(強力粉150g,塩,ブラックペッパー,カイエンペッパー,ドライタイム,コリアンダー,ガーリック,ジンジャー👈全てパウダーを使用。
スパイスは全て小さじを目安にお好みで増減してください)
放射状に切り込みを入れた玉ねぎに粉をまぶし、卵液に浸す。もう一度粉をまぶしたら 冷凍庫で20分冷やす。その後揚げる。
スパイは目安ですのでお好みのものを使ってください〜😊
実は シローちゃんだったら既に作ってるんじゃないかって期待してたんだよ〜〜😁 そしてまだ作ってないとしても お料理超絶上手なシローちゃんだったら素敵に花咲かせてくれるんじゃないかしらと 写真をUPしてみました😁🎶 わたしのは結構悲惨な仕上がりだよ〜〜😢
もし気が向けば 姐さん敵討ちよろしくで〜す😁🙏
作ってみるよ〜恐る恐る…
見たこともない奇抜な花が咲いたらどうしようw
見た事もない花😂😂 それこそ見てみたいですよ😌💕
流石✨✨✨
極楽の花咲いてます。素敵~(*´∇`*)
やぱ みずほちゃんも作った?😁👍 この経験談共有できるの嬉しいわぁ💕 手順の簡単さに反してむずかしいよね〜😰 お店ではどうやって揚げてるんだろね。。にんともかんとも....みずほちゃん気が向いたらリベンジよろしくです😁🙏💕
あえて お盆に蓮の花に見たててこれ作るとか....カブいてるよ✨きっと😘
本当だ!言われてみれば蓮の花にみえますね✨南無阿弥陀💕
さっそく みずほちゃんに推薦しておきましたよ☝😌💕
カルマを増やしすぎたわたしにぴったりです🎶色即是空💕
Today typhoon hit HK briefly,but not exactly right on,nothing serious,I stayed home anyway,again.
Be careful,'batter'(deep fried coating) is very different from 'butter'(the delicious stuff makes everything better),you keep saying this wrong...
But I will take you to a place specialized at a 'butter chicken' dish in Florence!
You take care yourself too,don't overwork,stay away from the heat!
Ah..again! Thank you for correcting my wrong words,I'll be careful!
Butter chicken? I only know American crispy butter chicken... I'm looking forward to it! Thanks,Let's get happy throughout the summer each other!🍧✨
ズコーって表現はいまだに 現役で使っているわたすです💕
いやぁ、ドギマギさせてすんません😁💦 英語のサイトとはいえ 写真だけ参考にしてもらったら幸いっす💕
わだすなんか 英語が悲惨すぎて再勉強しなおしている今っすよ😰スピードラーニング買おかな?でもそのお金で温泉行きたいな。。という煩悩に悩まされて今に至ります😘
玉ねぎフライ(👈馴染みやすい呼び方)は夏場の集まりに絶好のビールのおつまになるので 機会があればぜひぜひ〜😊🎶🎶
素敵なお花が咲いてるねー!
レストランでも食べたことも見たこともないけど体験してみたい♡
でっかい玉ねぎでやるのがよさそうだね
今うちにはチビ玉さんしかないなー
そして気合も必要な気が!!!
冷蔵庫で冷やすとかしなかった…💦分かり安いレシピをありがとうです❤
こーれーは😵😵😵😵
作るの大変やろー!
まず、カットが難しいしー💧
コナ類飛び散りそうやしー💧
油も、いっぱい要るしー💧💧💧
けど…絶対美味しいのは
見てわかる💖💖💖
これと🍻あれば、
やめられない とまらない💖💖💖
咲いてる?わたし咲かす事できてる⁉️ いやぁ。。これ難しかったわぁ。。😖💦 これは旦那さんの晩酌のおつまみにはぴったりよ♪
でも確かに気合いとガッツが必要だわぁ。。😅 のっちゃんならわたしより綺麗なお花咲かせることできそう😌🌸💕💕
まじ〜にょ? 挑戦したんや〜😆🎶
じゃあきっと 次は大成功間違いなしだね💕 なんか わたしが参考にしたレシピは粉付けてから冷やすって書いてあったんだけど...リンクさせてるレシピは切り込み入れてから 粉付ける前に冷やすって書いてるんだよね。。😰 いずれにせよよく粉付けて 花弁を開かせるのが大事みたい😊
こーれーはー。。大変やったわ🙈💦💦 参考にしたレシピのはすっごく綺麗にたんぽぽみたいなお花やったのに....わたしの何これ⁉️ 強いて言うならラフレシアやな😰
もひとつ強いて言うなら...ハードロックカフェで注文して食べるのが一番だよ😉👍💕
ビールとは超絶合うからぜひハードロックカフェへ〜😁🎶🎶