Good morning Makiko! Excellent interpretation of South American's ceviche,using Japanese products!I have grown to like tai a lot,raw or cooked,I never had it done like this before,marinated/cooked in citrus juice,but looking at this,it seems to have a nice tight texture!All the rest of ingredients are chosen perfectly,all kinds of textures and colours,I am sure your guest was very impressed!
Hi Rick! セヴィーチェは簡単に出来るし前もって用意しておけるから、ゲストをおもてなしするのに調度良い一品だよね😊 彩りを意識して、人参や紫キャベツでカラフルにしたらとっても華やかになって大成功だったよ。 国産柑橘は色んな種類があるけど、ジャバラは果汁が豊富だからこうやってマリネ液に使う時にとても便利。
オサレなヤツーー!(^_−)−☆
みんなで楽しく食べているのねー
いいはずー!
ゆかちゃんファミリーと良い週末を〜✨✨
Excellent interpretation of South American's ceviche,using Japanese products!I have grown to like tai a lot,raw or cooked,I never had it done like this before,marinated/cooked in citrus juice,but looking at this,it seems to have a nice tight texture!All the rest of ingredients are chosen perfectly,all kinds of textures and colours,I am sure your guest was very impressed!
チビさんたちがチョー元気で賑やかな週末だよ(笑)
セヴィーチェは簡単に出来るし前もって用意しておけるから、ゲストをおもてなしするのに調度良い一品だよね😊
彩りを意識して、人参や紫キャベツでカラフルにしたらとっても華やかになって大成功だったよ。
国産柑橘は色んな種類があるけど、ジャバラは果汁が豊富だからこうやってマリネ液に使う時にとても便利。