• お気に入り
  • 135もぐもぐ!
  • 13リスナップ
手料理
  • 2016/06/16
  • 1,050

鰯のパン粉焼き

みんなの投稿 (5)
パン粉にパルミジャーノチーズも混ぜて、パセリもたくさんかけて、オーブンへ。
フライにするより楽チンだから、我が家の定番。
オレンジの皮のすりおろしもトッピング。
Good morning,Makiko!
This kind of fish dish always get me excited,sardines are full of flavor,really nothing much is needed to do with them,so delicious just simply roasted in oven like this,with herbs and breadcrumbs,orange zest is a nice touch too,very Mediterranean taste!
チーズ、ハーブ入りパン粉はやりますが、オレンジの皮プラスとは、思い付きませんでした~!😲

それだけで、お洒落感アップで、鰯に爽やかな風味が付きそうですね~😘
麻紀子 から rick chan
Good evening Rick!
Sardines are helthy and delisious fishes, I love a combination with orange or lemon, and herbs.
You are right, this is Mediterranean taste! Thank you for comments!
麻紀子 から sakurako
こんばんは〜✨
魚や肉と柑橘類、レモンやオレンジの組み合わせが大好きです😋
煮込むのも良いし、焼いたりトッピングしたりねっ!
皮をすりおろすと、見た目もカラフルになるし、香りが際立ちます。
もぐもぐ! (135)
リスナップ (13)