• お気に入り
  • 49もぐもぐ!
  • 3リスナップ
手料理
  • 2015/12/15
  • 968

Hong Kong Egg Tarts ✨

レシピ
材料・調味料 (7 人分)
All purpose flour
200gr
Unsalted butter
120gr
Granulated sugar
50gr
Egg
3
Condensed milk
120ml
Hot water
100ml
Vanilla extract
1/2 tsp
作り方
0
First step is for tart crust:
Beat butter and sugar until creamy. Then gradually beat in an egg. After that, mix in flour 1/2 by 1/2. Wrap with cling wrap and put in the refrigerator for 30min.
1
Second step is for tart filling:
Whisk condensed milk and 2 eggs, then add vanilla extract. Slowly pour hot water and sift it.
2
# Preheat oven to 170゜C #

Shape dough in the tart mould. Bake at 170゜C for 5 min. After 5 min pour in egg mixture. Then bake again for 15 min. After 15 min, lower to 140゜C and bake again for 15 min. Leave in oven for 10 min.

Ready to serve✨
ポイント

Use fork to prick holes in the bottom of the crust before bake them

みんなの投稿 (4)
I found this recipe in youtube
https://youtu.be/FnE5QkMoFkc
I found this recipe on youtube
https://youtu.be/FnE5QkMoFkc
まんぞー から Alifia Tiffani Putri
オハヨゴジャリマスゥ😊
フォローありがとデス‼️
香港のエッグタルト、
美味しかったですか⁉️
Alifia Tiffani Putri から まんぞー
おはようございます 😆
こちらこそありがとうございます♡

美味しかったです。でも私は タルト型がないので、ユーチューブのエッグタルトとちょっと似てません😔
もぐもぐ! (49)
リスナップ (3)