Cut chicken into bite size pieces and season with salt, pepper, and oregano. 肉を一口大に切って、塩、胡椒、オレガノで味付けする。
2
Dredge chicken with flour and pat off excess flour. 肉を小麦粉でまぶして、余分な粉を叩いて落とす。
3
In a frying pan, melt butter and olive oil. フライパンでバターとオリーブ油を溶かす。
4
Sauté chicken on both sides until brown. 両面に焼き色がつくようにソテーする。
5
Remove chicken from pan. 肉を一旦フライパンから取り出す。
6
Add lemon juice and wine into the pan and bring to a boil while mixing with brown bits from the pan. add a bit of salt and pepper to taste. 肉を取り出したフライパンにレモン汁とワインを入れてフライパンについた焦げ目と混ぜ、沸騰させる。塩胡椒で味付けをする。
7
Return the chicken into pan, and simmer until the sauce becomes creamy, turning sometimes so the sauce covers the chicken. 肉をソースの入ったフライパンに戻して、肉に良く絡むように返しながら弱火でソースがクリーム状になるまで煮る。
ポイント
Brown the chicken well for a rich flavor. 焼き色はしっかり目が美味しいです。
I found this on a US recipe site. Not seen so much in Japan. Pretty easy to make and really delicious. It's quickly becoming a dish that I regularly make.
そぅなんですね!
何か美味しそうだし、意外と簡単?
いつか挑戦してみたいです。
最近福島さんと清田さんにめちゃくちゃ敬意払ってますw
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