Hi, nurul. It's a good question. Well, their parent fish I also put a photo in my snapdish, a couple before this photo. They exist along the coasts Japan nationwide, in Japanese name, it's called U・MI・TA・NA・GO
In early spring, mother fish keeps young fish inside her body. Unlikely to other mos
そこで、調理方法を募集します。
真剣な回答から、無責任な回答はもちろんのこと、ウケ狙いの回答までお待ちしてまーす。
尚、生ものですのでお早めにーww
残念っ (>_<)
釣ったその場で捌かなかったので、稚魚はすでに昇天されてました〜
逆に、釣ったその場で捌いていたなら気付かずにゴミ袋行きだったと思う
今更ですが、ゼリーに閉じ込めてスイーツでどう(^o^)?
確かに綺麗ですよね。
釣ってきたのなら、カルパッチョ😋
昨今、言葉の乱れが激しく特に若年層では、ヤッパシとかピッタシとか。
それならば、びっくりした はビックシした にせよ。
やっぱし…ですか(笑)
それは、一端になってから言えっし(爆)
その漢字二文字は、イッパシ と読むんですねー😮
It's a good question. Well, their parent fish I also put a photo in my snapdish, a couple before this photo. They exist along the coasts Japan nationwide, in Japanese name, it's called
U・MI・TA・NA・GO
In early spring, mother fish keeps young fish inside her body. Unlikely to other mos