What a nice surprise,it's been a long time and I thought it was forgotten,I am pleased you remember and make this,your's look truly delicious.メンチカツ is good enough in its own,and flavor got elevated with shio konbu added,lots of unami!I love seaweed product so much,especially shio konbu,I could eat it just like that as a snack! Great pairing with bamboo shoot,and of course cabbage!
昨年だったか一昨年だったか、リックが作っていた塩昆布入りのメンチカツが気になっていたんです。
塩味と昆布の出汁が程良く効いて、とっても美味しい♡
付け合わせの野菜はバターとロブション醤油で炒めたものです。これも美味しかった😋
揚げ物はう、う、旨い!!
塩こぶで、キャベツの甘味が増しそうだ〜ん❤︎
キャベツの千切りに塩昆布を混ぜたクイック副菜とかは作っていたのだけど、メンチカツに!!は、目からウロコでした。とっても良いアイディアですね。リックの和食材使いには脱帽です。
週末に揚げ物、月曜日の弁当に入ることも計算の上(笑)
Great pairing with bamboo shoot,and of course cabbage!
キャベツたっぷりに塩昆布が入ってるの美味しそう✨
で、付け合わせがキャベツの千切りじゃなくって、筍とかなのがまたそそられるー♡
これもうソースいらなそう!
メンチカツは私の大好きな料理のひとつなんだけど、肉屋さんで売ってるみたいに美味しく出来ないのが悩みだったの!でもリックの真似をして塩昆布を混ぜたら、今まで作った中でいちばん美味しくできた🙌
素敵なアイディアありがとう〜✨✨
味付けは塩昆布のみ(笑)
簡単っ!で美味しいよー!!