Wow x 3!!!This is my guilty pleasure,杏仁豆腐,I am super excited seeing you do this,so you used 杏仁霜,it's more real than mine,but too bad can't see it clearly here because it's covered by other goodies!Like 桂花烏龍茶jelly,I don't know who thought of that at first place,but I dig it,always love the scent of 桂
花,and I always have cold 烏龍茶 in the fridge during summer,so together they are especially appealing to me!To make it into jelly is even better,you know my liking!But this is triple happiness for me adding my favorite fruit peach,how could I resist?I wish all Chinese restaurants serve this at the end
of the meal to become the standard dessert!Words can not describe how grateful I am that you are doing all these for me,and I feel bad I haven't had a chance to do something about your gifts,please give me sometime...
Yay×3!!🌟🙌🌟I'm happy you liked it! I made it more own style,but I your 杏仁豆腐 is the best for me ever.As you said,del monte caned syrup is much the best! Thank you so much for this fabulous Chinese tea! I into it already! I l❤ve flower scent,thanks for understanding my taste! In fact,I never had 桂花烏龍茶
jelly anywhere else,but I really liked this!Is it popular dessert in HK? Awww..No need to make posts for me,I didn't gift you any foods😊I hope you give priority to have fun cooking with your wants😊🙏 tbh,i was been thinking how I say my feeling of thank you to you in a returning train.But I ended up
ended up seeing you off at station without say that.I couldn't properly say what I wanted to say by my poor English..so I wanted to express deep gratitude to you with your favorite,maybe we can talk with dishes without words😁 right? Something like that🙈💕
You are welcome,Yukarin ! I am glad you like the tea too!But you know 烏龍茶 is not a popular tea in HK at all,it's more a Taiwan thing,also made more popular actually by Japanese.So I never seen or eaten 桂花烏龍茶 jelly at all,and I want to try yours badly!It's ok,I already thought of something made from
見た目は全然違うけど。。笑
下段が杏仁豆腐で、杏仁霜から初めて作ってみました🎶
トップは桃と桂花烏龍茶のティーゼリーです♪
このお茶はRick さんからのいただきものですが、超〜美味しい😭💘
ん〜とね、お花の香りがすっごく好くて今までこんなオシャレな中国茶飲んだ事ない田舎者の私はびっくり仰天して、急遽デザートを作りたくなってこんな感じに仕上がりました♪
ゼリーが香り好くすっきりして夏にぴったりな味で美味しい〜😍✌
最近ゼリーとアイスばっか作っているわたしからのレポートでした。。
リックンありがとう〜😭🎶こんなに美味しいお茶初めて知ったよ〜‼
食べてみたい
うかばれてる、、完全にrikkたんのおみやの超絶美味しいお茶がうかばれてる……😭😭😭🙏お茶から喜びの叫びが聞こえてきてる👂こうゆうことがサラリと出来るゆかりんに憧れが募るばかりだょ☺️
明日おりぃさんのお料理見にいきますね〜😊💕
リックさんチョイスのお茶がセンスあり過ぎて素敵なデザートを作ることができましたよ〜😋🎶🎶
リスナップもありがとうございます😊🙏💕
うかばれてる‼😂😂
最高👍💕やぱまりこさんのボキャブラリー大好き💕 うかばせることが出来てひとまず良かったよ〜😁
てか、リックさんのお茶を選ぶセンスに感謝だよね😊
玄米茶的存在の中国茶だったら作ることできなかったよ。。笑
お花の香りのお茶だから色々他にも作れそうだよね😊🎶
まりこさんリスナップもたくさんありがとう〜😸💕
tbh,i was been thinking how I say my feeling of thank you to you in a returning train.But I ended up
Something like that🙈💕
ざっくばらんに表現すると、ただの杏仁豆腐なんです😁
色々乗っけちゃったから。。杏仁豆腐って書かないと分からないという。。ね?😁😁
あいや〜💦💦ごめん!わたすの残念な日本語のせいでリーチちゃんを勘違いさせてしまって!!
えとね〜、ビンに入った粉の杏仁霜で作ったよ♪ 割りと至って普通だよね🙈💦 でも初めて作ったよ💕
モスの豆花‼ わたしも大好きやったよ〜💕💕チェーみたいなやつやんね⁇あれもうないのかぁ。。そうかぁ。。😔
今まで忘れてたくせに聞いた途端にたべたくなるわたし。。😁
リーチちゃん再現して〜😁🙏💕💕
I am glad you like the tea too!But you know 烏龍茶 is not a popular tea in HK at all,it's more a Taiwan thing,also made more popular actually by Japanese.So I never seen or eaten 桂花烏龍茶 jelly at all,and I want to try yours badly!It's ok,I already thought of something made from
No need to say anything,I feel all your kindness already,and I am blessed!
お久しぶりーーー💕💕
元気⁇元気してた⁇
最近、いろんなことサボりまくってて、SDも放置しとります…
また、マイペースにSD再開しようと思うのでヨロピコ🐣
杏仁大好きーーー✨✨
ものすご美味しそうだわよ😵💕💕
I'm looking forward to see it whatever you make!
Have a happy cooking😊
久しぶり! 久しぶりやん〜😭💕💕
さっちゃん留守中 寂しかったよーー‼‼ 帰ってきてくれて嬉しいわぁ😊
わたしも超スローペースでUPしてるよ♪ だって夏が嫌いだから✌💕
お料理そこそこにして音楽ばっかり聴いてるよ♪涼しくなったらもうちょいペース上げたいね😁
さっちゃん最近の食ブーム何⁈ 手始めに何かUPしてちょんまげ😊🙏💕
たくさんリスナップしてくれて嬉しかったよ〜♪あんがとね💕