It's perfect execution!I love 金目鯛 a lot,no matter grilled or cook whole in soy sauce and sake like this,I would choose this over any meat dish,such a shame it's not so available in HK,I could order it in some restaurants,but quality is not the same. Like many Japanese ladies,you have handled this so
麻紀子さん、おこんばんは。
濃ゆ目の煮汁に赤と緑が冴えとりますね‼︎
ご飯もーーー٩(ˊᗜˋ*)و
Like many Japanese ladies,you have handled this so
醤油と酒で甘辛い煮付けはスタンダードな煮魚で、優しい雰囲気の食卓になりますね。
アクアパッツァなどのイタリアンにするのも好きですが、たまには和食も食べたくなります♪
なかなか買えない金目、1匹は大御馳走だぁー💓💓💓
私も、食べたかったなーん😁😁
魚の煮付け、めったに作らないのですが料理の基本の本を見ながら作りました。
身が崩れないように盛り付けるのが難しかった!