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手料理
  • 2015/07/27
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水切り豆腐とトマト、茗荷のスープ

みんなの投稿 (3)
父の家庭菜園から茗荷をゲット。和風カプレーゼを作るために水切りしていた豆腐と、残ったトマトで。
I am guessing this is your creation rather that a traditional one,it looks so beautiful,nice colour contrast with red and white,the soup is very clear,that's what I love for summer,is it a cold soup?It must be very delicious with the the delicate but aromatic 茗荷!Excellent job using leftover tomato and tofu in this soup,it's a completely new dish!
麻紀子 から rick chan
リックこんばんは!
これは暖かいスープだよ。
暑いから冷たいスープが美味しいけど、あんまり冷たい食事ばかりしていると、身体に悪いからね。
夏こそホットで、茗荷や生姜を入れるスープがとっても良いと思うなぁ。
トマトを暖かいスープに入れるの、大好きです。
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