- 176
- 保存
Substitute tomato passata with 120ml tomato paste and 500 ml water,or canned crushed tomato.(Only approximation,please adjust.)
2000万皿以上の料理とレシピが大集合。
みんなの料理写真で、
お料理がひらめく、楽しくなる
後から見たい料理写真やレシピは、
で気軽にチェック
でお気に入りリストに追加
ユーザーをフォローすると、
フィードに新しい料理とレシピの
アイディアがどんどん届く
Congratulation on your anniversary post !!
I'm really glad to meet with this splendid dish. Guessing the taste of this sauce, is this including a shell of shrimp like bisque?Hopefully, I'd like to try this pasta with fresh one😍
Btw, リックさんって日本語読めるの👀⁉️前から気になってた😅
Firstly, I think the toppings are shrimps, but tomatoes...
The sauce is not like bisque but special one of your originality🙇
每次都讓你教我做法希望你不會介意🙇
I watched your daily meal for a year since i met you.You didn't cook the same dish all the time so far.It an estimable achievement!!
Surely your cooking will continue to be moving.i really love such your style! I'll look back again your all the great
Wow...looks tasty..💕I love all of Tomato taste! Is it Marinara sauce? Of course i craving your recipe! please🙏✨
Anyway,I have been making this for a long time and is one of my favourite!I have added the recipe,please try it sometime,I am
My Japanese reading is still very poor,have to depend on translator all the time!
這個也是我長期至愛的pasta sauce!長時間慢慢的煮,蕃茄醬裏盡是墨魚的濃郁味道,真的很吸引,Apple San 一定喜歡的!墨魚在沖繩買得到嗎,看翻譯是甲イカ,又或是台灣的目魚。
做法己補上,今次只好用英文,有不明白的地方,請隨時問我!
Yep,500th post,I wanted to do something special but just didn't have time...
That's right,I love trying new dishes,that's why I rarely repeat,apart from my very favourite.Thank you for the compliment and looking through my profile again,but
I have added the recipe,the tomato sauce is packed with cuttlefish flavour at the end of cooking,I just couldn't stop eating,I hope y
so tired,need to sleep now,will talk later...
Please show many dishes from now on.
そして、可愛い〜
今年も沢山、素敵なお料理をみせてくれて、毎回、癒されました。ありがと〜
また、来年も楽しみにしてます、
英語が分かる友達に、和訳してもらって、作ってみたいな(..◜ᴗ◝..)
Hi rick san☀Thank you so much for your recipe.it sounds good! I'll give it a try soon!(agreed! I'll do that like a Jamie😉✌)
Oh dear..seems you being hectic days,I'm anxious about you..I'll cheering you up! But please don't push yourself if possible😌🙏
いよこさんこんにちは〜😊
リックさんのパスタ美味しそうですよね〜😋🎶今日は私お休みで暇してたので和訳しときます〜🎶
オリーブオイルでにんにくをキツネ色になるまで炒め、玉ねぎと唐辛子を入れて15分程 弱火で炒める。
そこへトマトペーストを入れて色が濃くなるまで炒めたら、パセリとワインを入れて少し煮詰め、せこへトマトパサータを入れて煮込みます。
別のフライパンで1×5cmに切った烏賊を強火で炒めトマトソースに入れる。その後フライパンに白ワインを少し入れて拭い取りそれもソースに入れる。
味付けをして烏賊が柔らかくなるまでじっくり1.5〜2時間煮込むとソースの出来上がり。
※ tbs=大さじ、トマトパサータはトマトピューレみないなのです。
たまにスーパーでも瓶詰めで売られています。
トマトパサータの代用としては、120mlのトマトペーストと500mlの水を混ぜるか、潰したトマト缶を使う。これは概算なのでご自分好みに調整して下さい。とのことです😊
ゆかりちゃん
もぉ感謝感激、大興奮✨✨✨✨✨
びっくりしました。
本当に、嬉しいです(..◜ᴗ◝..)ありがとうございます。
お休みだったんですね〜
この親切は、忘れません。なんにも、お礼出来ないけど、ごめんね。作ってみたら、是非みてください꒰ღ˘◡˘ற꒱
ほんとに、ありがとぉ。
あ💦ぜんぜんです😁💦
なにしろお休みなんで🎶🎶
リックさんが紹介して下さるレシピは毎回 本当に美味しいので楽しみですね😊🎶
んでは♪ いよこさん楽しい週末を〜💕💕
回日本後才做這個吧,超級大好人Yukari San 已給大家翻譯了日本語👆!
祝你聖誕快樂,新年進歩!
Anytime♪ it's my pleasure!
Just I thought you don't need to bother if i leave a comment in translated,even if you are asked method by Japanese😊
Also I want to see other's spaghetti made with your recipe😋haha♪
See ya🎶
didn't notice your 500 posts:(
Congratulations!!!
Your all dishes are so great!
Please don't think I flatter!
My word comes from the bottom of my heart!
I'm looking forward to seeing your snaps!
我一定會把這次回去吃到好吃的記下來,推薦給你😋
i'm stay in Osaka now.
it's big city Let's getting tomato pasta😆😆😆