I am super happy you made this again,and please thank your friends for the positive comments!Usually I am not keen with heavy sauce,but if I could adjust my own,I would like it so much better.I wonder if you use all those things that I mention,or you changed it up according to what you like best?Don
Don't you think cumin,apple and of course bourbon is important here?Coffee and cocoa too!Ialso think your idea is great,tenderizing the ribs using pressure cooker,I do that sometimes too,and marinade it in the sauce overnight is good to,even the bones get the flavours!I wonder what type of ribs you
I was super happy too,I should thank YOU,too! No one doesn't notice it was homemade sauce.they then said,"crazy good!" and ate all in a flash.All were happy!! Thanks to you I was honored😌🎶 Yep,I used all ingredients that you mentioned.(I adjusted only quantity to my taste) i've one question,I sautee
sauteed only grated onion,then mixed all.I needn't have done it?(👆Miki San seem want to make your sauce too, I want to explain to her.so please let me know if I'm wrong.) Agreed,ready made BBQ sauce are slightly heavy for me too.I really liked this fruity n aromatic taste,so apple or cumin are essen
essential stuff! I added coffee or cocoa lastly, taste became more depth n tasty!I used pork back lib😊anyway,i got this sauce that i craved at last! Cheers🍻💕
Here is what I do,I slowly sauté garlic,onion,,spices,chili first,until soften and onion have some colour,then add in apple til it soften then other ingredients,simmer for awhile,then blend smooth,and reduce to the right consistency. Thank you again for giving this out for me,I want more people to
Thanks for written your method. I'll convey your comment to Miki san.W👀w! Can i release your BBQ sauce from 鹿印? Whoopee! We can make big money!!...🙊💕😁 Anyway,thanks for remembering unpopular 鹿印😁💦
でもみんなからすごく好評でした♪
二度目は私用に😁🎶
バックリブは圧力鍋で柔らかくしてからソースに漬け込んでから焼きました♪
二度目にして初めて味わうこのBBQソース💕はっきり言ってみんなこの夏一度はリックさんのソースでバーベキューしnight!
て事でリックさんありがとう〜😊🙏
このソース本当に美味しいね🎶
すでに(^q^)が。。。
絶対このソースでBBQ するー(*´∀`)
男前で素敵です!!
rickさんのBBQ😍✨🙌🙌
なんか、色んなスパイスやらが入ってたよね確か😍
私も作りたいとチェックしているよ😍✨やっぱり想像通りに美味しかったんや😍この迫力迫るリブ、堪らんっっっ圧力鍋で先に柔らかく煮るのか!いいねそれ👍作る時はそうしてみるよ😋
奥のビール、美味しいよね🎶
ラベルも可愛いから好き😊💕
この夏のBBQはこれで決まりやわ、人気者間違いなしやわ😊👍
絶対作るべ😆💕
林檎を使ったバーベキューソースなので、フルーティーで本当に美味しいですよ🎶 リックさんのスペアリブのローストのページでコメントに材料を書いてくれてましたよ😊
ぜひぜひ♪ おすすめです👍💕
でしょ⁈ やぱ男らしい料理が作れる女子でないとね😊🎶
これからもっと男らしさを追求しておりぃさんを満足させてみせます💪💕
そうだよ!これこれ👍💕
ロミちゃんも是非作って味わって欲しいリックさんの秀作✨✨
んとね、わたし材料だけ見てかなり適当に作ったんだけど、最高に美味しかったよ♪ 一度目はお肉を生のまま漬け込んだんだけど、それも大好評やったから、歯ごたえのあるお肉を求めるなら生のまま漬けこむ方が良いかも? ロミちゃんもホワイトビール好き?この銘柄わたしも好き💕
奈良町近辺ににfiddich ってバーがあって、黒と白の両方のビールを樽出ししてくれるの😊美味しいから今度行こう〜😊💕
Thanks again for making this!It's perfect with beer too!
Rick さん所に覗きに行ったけど、材料だけしか書いてなかったよ。。
(〃_ _)σ∥もしかして目分量?!
Yep,I used all ingredients that you mentioned.(I adjusted only quantity to my taste) i've one question,I sautee
Agreed,ready made BBQ sauce are slightly heavy for me too.I really liked this fruity n aromatic taste,so apple or cumin are essen
ですでです♪ リックさん材料だけ書いてくれていたので、参考にしてスパイスなどの量は自分の好みに調整しましたよ。 わたしは合ってるかは分からないんですが、すりおろした林檎に、すりおろして炒めた玉ねぎを混ぜて他の全部の材料を入れて混ぜて、最後に軽く火を入れました😊
Thank you again for giving this out for me,I want more people to
I am sure what you made is delicious,I am begging you to include it in your 鹿印 brand,so I could buy and give out to my friends!
I'll convey your comment to Miki san.W👀w! Can i release your BBQ sauce from 鹿印? Whoopee! We can make big money!!...🙊💕😁
Anyway,thanks for remembering unpopular 鹿印😁💦
参考にして自分好みの味に仕上げてBBQ楽しんじゃって下さい😊🎶
わざわざ、有難うございます♥♥
頑張って作ってみますねm(__)m
バケットあれから2回ほど作りましたがup 出来る品物ではありませんでした( ノД`)…
こちらも頑張りますΨ( ̄∇ ̄)Ψ
かぶりつきたいっっ
成功する事祈ってます😊
上手く出来たら見せて下さいね〜🎶🎶
骨付きのお肉ってテンション何故か上がりますよね😊🎶
多分わたしの場合はギャートルズの影響をモロに受けてる可能性大です😁🎶🎶